Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Inkoust do tiskárny

Od: nevialt odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

přestala mi tisknout tiskárna s tím,že nejsou barvy,ale když vyndám ven cartridge a trochu s ní zatřesu,tak je slyšet ,že není zaschlý,nevěděl jsem co s tím a tak jsem koupil nové cartridge,ty fungujou a tiskárna tiskne,nejsou originál,docela rychle se spotřebovává inkoust,tak mě napadlo,že bych vzal injekční stříkačku a z té staré cartridge přetáhl inkoust do nové ,myslíte,že by to mohlo fungovat? Nechci to pokazit,ale je docela škoda těch starých cartridge (ty staré jsou originál z roku 2001).

Díky za rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

To spíš vypadá na zaschlé trysky, zbytek inkoustu tam může být.

Co se týká plnění, napřed si kup plnící sadu, abys získal nějakou zkušenost s plněním inkoustů. Mohl bys taky zničit obě náplně.

Mimochodem, měl jsem různé inkoustovky, ale osvědčila se mi jedině HP, co se týká zasychání barev a spotřeby inkoustu.

hodnocení

2x

O jakou se jedná tiskárnu? Mužete napsat výrobce a model?

hodnocení

2x

Jak řečeno výše, chtělo by to více údajů o tiskárně a kazetách. Některé se plní dost obtížně a některé třeba mají uvnitř vzduchový vak, který při neobratné manipulaci snadno propíchnete. Asi nejlépe se plní takové, které mají nějakou pěnovou výplň a inkoust se do ní vsákne, ale tam by to asi nebylo slyšet.

Inkoust do tiskárny

nevialt
hodnocení

Zaschlé trysky nemá,nechal jsem to softwarově čistit a tiskne bez problému.

Jinak je to Epson Stylus C70.

Díky za odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]