Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
přestala mi tisknout tiskárna s tím,že nejsou barvy,ale když vyndám ven cartridge a trochu s ní zatřesu,tak je slyšet ,že není zaschlý,nevěděl jsem co s tím a tak jsem koupil nové cartridge,ty fungujou a tiskárna tiskne,nejsou originál,docela rychle se spotřebovává inkoust,tak mě napadlo,že bych vzal injekční stříkačku a z té staré cartridge přetáhl inkoust do nové ,myslíte,že by to mohlo fungovat? Nechci to pokazit,ale je docela škoda těch starých cartridge (ty staré jsou originál z roku 2001).
Díky za rady.
To spíš vypadá na zaschlé trysky, zbytek inkoustu tam může být.
Co se týká plnění, napřed si kup plnící sadu, abys získal nějakou zkušenost s plněním inkoustů. Mohl bys taky zničit obě náplně.
Mimochodem, měl jsem různé inkoustovky, ale osvědčila se mi jedině HP, co se týká zasychání barev a spotřeby inkoustu.
Jak řečeno výše, chtělo by to více údajů o tiskárně a kazetách. Některé se plní dost obtížně a některé třeba mají uvnitř vzduchový vak, který při neobratné manipulaci snadno propíchnete. Asi nejlépe se plní takové, které mají nějakou pěnovou výplň a inkoust se do ní vsákne, ale tam by to asi nebylo slyšet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.