Nejste přihlášen/a.
mám 3 měsíce nový noutbuk a začal mi pískat-písk,chvíli nic pak zase písk,pak třeba minutu nic pak zase,nepravidelně,je jedno jestli to mám na baterku nebo v síti a myš zapojená také nemá vliv,poradte prosím co s tím?volat toho co mi to prodal když je to nové?
jen taková otázka. Protože na pískání toho v NB není. Může to být Harddisk a ten je v NB trošku jinak slyšet a taky ventilátorky. Jde o to zda to opravdu píská nebo jen bzučí při zahřátí.
Druhou možností je, a to dělá i u PC : CD / DVD v mechanice. Nemáte disk v mechanice a ten píská? Někdy je trošku lehčí a ozývá se. Jinak jak už poradili kolegové, zašel bych do prodejny, at´ vám pískot sami zhodnotí, a navrhnou další postup. Pokud je větší než na jiných NB je to důvod na výměnu, nebo opravu. Většinou to bývá maličkost, ale od toho to máte v záruce, tak at´se Vám o to postarají ... přeji příjemný den a rychlé vyřešení problému ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.