Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Píská mi notas,co s tím?

Od: starababijaga* odpovědí: 5 změna:

mám 3 měsíce nový noutbuk a začal mi pískat-písk,chvíli nic pak zase písk,pak třeba minutu nic pak zase,nepravidelně,je jedno jestli to mám na baterku nebo v síti a myš zapojená také nemá vliv,poradte prosím co s tím?volat toho co mi to prodal když je to nové?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jelikož to je v záruce, tak bych do toho moc nehrabal. Kdy to začalo pískat?

starababijaga*
hodnocení

píská to týden,tet zrovna to pískalo nepravidelně 5 minut a dalších 20 minut to už nepíská*nevi*a zákon schválnosti že když zavolám prodejci že to před nim pískat nebude...ale raději se zeptám abych něco nezameškala

marenka*
hodnocení

2x

Tady jsem našla diskusi, kde podobné pískání probírají, ale volila bych reklamaci. ;)

notebooky-forum.notebook./...

fidonet*
hodnocení

2x

jen taková otázka. Protože na pískání toho v NB není. Může to být Harddisk a ten je v NB trošku jinak slyšet a taky ventilátorky. Jde o to zda to opravdu píská nebo jen bzučí při zahřátí.

Druhou možností je, a to dělá i u PC : CD / DVD v mechanice. Nemáte disk v mechanice a ten píská? Někdy je trošku lehčí a ozývá se. Jinak jak už poradili kolegové, zašel bych do prodejny, at´ vám pískot sami zhodnotí, a navrhnou další postup. Pokud je větší než na jiných NB je to důvod na výměnu, nebo opravu. Většinou to bývá maličkost, ale od toho to máte v záruce, tak at´se Vám o to postarají ... přeji příjemný den a rychlé vyřešení problému ...

sondaw*
hodnocení

0x

Zapískej mu taky a odnes ho do servisu;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]