Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Vím že je tato otázka drobet směšná ale jen se chci ujistit...
Odedneška mám v pokojíku wifi router. A je připevněn přímo dole u stolu. A když sedím u pc tak tam mm nohy a chci se zeptat jesik mi třeba nohy začnou bolet nebo tak něco.
A nebo zda-li je to úplně neškodný.
Děkuji moc.
Wifi router ja asi tak skodlivy, jako mobil u kulicek, jak tv signal vsude, jako FM signal vsude kole, GSM signal..na ruznych frekvencich.policejni kanaly...jedinne co muzes je..ze budes snitit signalu ale dost minimalne...anebo budes prvni na svete co z toho chytne raka a odveze ho cerna sanitka..
Petře, no zatím jsem o tom nic neslyšela, možná to ještě nikdo pořádně nezkoumal. Věřím ale tomu, že byste stoprocentně sehnal nějakou rušičku na tělo, za nehorázné peníze.
Podívejte se okolo sebe, je neškodný vzduch, který dýcháte? Co záření televizi a vůbec vší elektroniky? Nemáte v okolí domu elektrárnu? Nebo jinou továrnu? Jezdí kolem vás auta? Co jste jedl? Je opravdu všechno neškodné? Jestli to začnete takhle řešit, tak se z toho za chvíli zblázníte.
Ale dlouhé sezení u PC škodlivé je. Kvůli páteři, kvůli očím. Doporučuje se udělat si každé dvě hodiny přestávku a pohybovat se. Fakt.
doplněno 25.08.10 18:52: Hangare, koukám že jsme byli na stejné vlně. Doufám, že té neškodlivé.
I když... aktualne.centrum.cz/... No ale já si kvůli tomu Wifinu neodpojím. Mám umřít zdravá, nebo zhuntovaná, to je fuk.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.