Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je škodlivý wifi signál?

Od: petr0007* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

Vím že je tato otázka drobet směšná ale jen se chci ujistit...

Odedneška mám v pokojíku wifi router. A je připevněn přímo dole u stolu. A když sedím u pc tak tam mm nohy :) a chci se zeptat jesik mi třeba nohy začnou bolet nebo tak něco.

A nebo zda-li je to úplně neškodný.

Děkuji moc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Nemějte obavy, signál je neškodný. . .

doplněno 25.08.10 18:51:

I když. . .

aktualne.centrum.cz/...

hodnocení

0x

Wifi router ja asi tak skodlivy, jako mobil u kulicek, jak tv signal vsude, jako FM signal vsude kole, GSM signal..na ruznych frekvencich.policejni kanaly...jedinne co muzes je..ze budes snitit signalu ale dost minimalne...anebo budes prvni na svete co z toho chytne raka a odveze ho cerna sanitka..

marenka*
hodnocení

0x

Petře, no zatím jsem o tom nic neslyšela, možná to ještě nikdo pořádně nezkoumal. Věřím ale tomu, že byste stoprocentně sehnal nějakou rušičku na tělo, za nehorázné peníze. ;)

Podívejte se okolo sebe, je neškodný vzduch, který dýcháte? Co záření televizi a vůbec vší elektroniky? Nemáte v okolí domu elektrárnu? Nebo jinou továrnu? Jezdí kolem vás auta? Co jste jedl? Je opravdu všechno neškodné? Jestli to začnete takhle řešit, tak se z toho za chvíli zblázníte. *nevi*

Ale dlouhé sezení u PC škodlivé je. Kvůli páteři, kvůli očím. Doporučuje se udělat si každé dvě hodiny přestávku a pohybovat se. Fakt.

doplněno 25.08.10 18:52:

Hangare, koukám že jsme byli na stejné vlně. Doufám, že té neškodlivé. ;)

petr0007*
hodnocení

Tak Vám Děkuji za objasnění. :)

marenka*

I když... aktualne.centrum.cz/...*sok* No ale já si kvůli tomu Wifinu neodpojím. Mám umřít zdravá, nebo zhuntovaná, to je fuk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]