Nejste přihlášen/a.
Tak mám problémy s Firefoxem a s počítačem vůbec. Počítač je čím dál pomalejší, ale on je to taky stařeček a plánuji upgrade (mám ještě jeden, novější, ale má jiné nevýhody). Zejména mi dělá problémy Firefox, často se zadrhne, zejména při načítání g-mailu, kdy dává chybovou hlášku (viz obrázek). Ale i jindy přestává reagovat a po (násilném) uzavření a restartu hlásí, že v aplikaci plugin-container.exe se vyskytla chyba a musela být uzavřena; nevíte, k čemu ta aplikace je a kde se mi tam vzala? (A taky často hlásil nefungující skript.)
V zásadě si nějak poradím, v nejhorším pracuji na to druhém s využitím souborů na něm neuložených přes lokální síť, dále plánuji, jak řečeno, upgrade počítače (512 mega paměti už dneska je opravdu dost málo), zvažuji downgrade Fierfoxu (mimo jiné při poslední aktualizaci mi částečně přešel na angličtinu; to sice moc nevadí, ale štve mne to z principu). Taky jsem právě nainstaloval Chrome a vypadá svižně, ovšem je pro mne nezvyklý, ale stejně mi ty problémy rozčilují, jak římá, z principu. Mohu je konsultovat s vámi? (Nemohl bych třeba vytvořit lo z Hijackthis a poprosit Bena o konsultaci? Předem díky)
Přehled počítače a systémového software: Procesor INTEL Pentium-4; instalovaná paměť RAM 522 988 kB , OS Windovs XP SP3 verse 5.1 (Build 2600). Nainstalován Norton 360 (antivirus s firewale), Spyboot Search&destroy, používám Ashampoo win optimizer.
Verse Firefoxu je 3.6.8 (na tom druhém mám 3.5.11 a líbí se mi víc). Chrome jsem právě nainstaloval, takže bude poslední (5.0.375.127).
K čemu slouží onen program najdeš zde:
Jinak doporučuji odinstalovat FF, SMAZAT ZBYLÉ SOUBORY ve složce a nainstalovat znovu českou verzi 3.6.8
Děkuji, poučné. A nic na tom nemění fakt, že jsem si to mohl najít v helpu Firefoxu sám, kdyby mne to napadlo a jak to občas radím ostatním.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.