Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trojan- jak se ho zbavit?

Od: kokosasa* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, na icq mi nekdo poslal odkaz na nejakou fotku. Ja na to klikla a najel mi vir trojan. Ted tady porad skace ramecek s varovanim. Jak se toho mam zbavit? Nemam zadny eset nod 32 ani avast ale nejaky My security shield. mam vistu. Děkuju za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krulis*
hodnocení

2x

Stáhněte program Malwarebytes Anti-malware a projeďte s ním pc.Taky si nainstalujte nějký antivir,nejlépe Avast ten je free.

kokosasa*
hodnocení

Strašně děkuju, a je nutne instalovat nějaký antivir?

krulis*

Někdo se obejde bez antiviru,protože ví na co nemá klikat a kam nemá chodit,ale ja si myslím že je lepší ho mít.

bena*
hodnocení

0x

Tady si přečtěte takové zajímavé tipy, jak na viry a bezpečnost počítačů obecně. Ten nějaký My security shiled odinstalujte, protože mi to připadá jako falešný antivir. Znám 57 antivirů, ale tento jsem v životě neviděl ani jsem o něm neslyšel.

Tady jsou ty tipy → poradte.cz/...

Teď dělám svoje webové stránky, kam všechno toto budu dávat, takové různé tipy, triky s počítači.

doplněno 24.08.10 16:42:

Jestli chcete udělat malý bezpečnostní audit počítače, tak mi napište email na freeware@okamzite.eu a v příloze mi pošlete log z HijackThisu. Jak s HijackThisem zacházet, najdete v těch tipech jak vyzrát na viry. Odkaz máte ↑, Můžu Vám poradit s čím chcete, stačí jen napsat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]