Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna jména kanálu na youtube

Od: stek* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, nevíte jak změnit název kanálu na youtube, ale aby tam zůstaly všechny moje videa?Děkuji za každou radu, protože

název co tam mám je příšerný a těžko k zapamatování. :(

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Jestli myslíš změnit uživatelské jméno, tak to nejde.

doplněno 16.12.12 15:13:

Musel by sis je stáhnout do počítače a znovu nahrát...

stek*
hodnocení

Já vím že to nejde, ale nešlo by to udělat že bych si udělal nový kanál a jen tam ty videa nějak překopíroval?

stribrnak*

Steku,jak sám píšeš,vytvoř si nový účet na youtube a tvoje video si z toho první stáhni,jde to dobře prográmkem

Real player ke stažení zde ,nebo přejdi na stránku tvých videí a tam klik na přidat viz obrázek,video se ti přidá do nového kanálu,

S

Změna jména kanálu na youtube
stek*
hodnocení

Děkuji za radu, zkusím to a když to půjde tak budu rád

praivo*

Stříbrňáku, tvoje druhé "řešení" je špatně. Tak si to video jenom přidá do zvoleného playlistu, ale kdyby ho pak v původním kanálu smazal, tady by o něj přišel taky. Jediné funkční řešení je ty videa ze starého kanálu stáhnout do počítače a nahrát do kanálu nového a teprve pak třeba smazat kanál starý.

stribrnak*

to ano,byla to jedna z možností,nepočítal jsem s tím,že Stek by původní kanál smazal,je samo lepší si to stánout a pak vložit na nový kanál na youtube,proto jsem to uvedl jako první alternativu,on to nějak vyřeší ;)

S

stek*
hodnocení

Ted jen jak starý účet smazat

stek*
hodnocení

Tak už vím jak ho vymazat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]