Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte jak změnit název kanálu na youtube, ale aby tam zůstaly všechny moje videa?Děkuji za každou radu, protože
název co tam mám je příšerný a těžko k zapamatování.
Jestli myslíš změnit uživatelské jméno, tak to nejde.
doplněno 16.12.12 15:13:Musel by sis je stáhnout do počítače a znovu nahrát...
Já vím že to nejde, ale nešlo by to udělat že bych si udělal nový kanál a jen tam ty videa nějak překopíroval?
Steku,jak sám píšeš,vytvoř si nový účet na youtube a tvoje video si z toho první stáhni,jde to dobře prográmkem
Real player ke stažení zde ,nebo přejdi na stránku tvých videí a tam klik na přidat viz obrázek,video se ti přidá do nového kanálu,
S
Stříbrňáku, tvoje druhé "řešení" je špatně. Tak si to video jenom přidá do zvoleného playlistu, ale kdyby ho pak v původním kanálu smazal, tady by o něj přišel taky. Jediné funkční řešení je ty videa ze starého kanálu stáhnout do počítače a nahrát do kanálu nového a teprve pak třeba smazat kanál starý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.