Nejste přihlášen/a.
Zdravím, moc tomu nerozumím. Mám internet zapojený od UPC přes modem do routeru edimax br-6204wlg. Internet funguje, icq a skype taky. qtorent pokud bych chtěl něco přes to stáhnout nestahuje ani se nerozjede stahování, dále rozehrál jsem si jinde on-line hru darkorbit. Tam se mě nerozjede vesmírná mapa jen načítá že se připojuje a dál se nehne. Najedu třeba na čt a dám si že se chci podívat na nějaký pořad. Tak to mě spadla Mozilla. Koupil jsem si Call of Duty, je tam potřeba se připojit přes steam, začne se připojovat a pak se to ukončí že vypršel čas, že nejsem připojen na netu. Dále mám vodafone 845 připojený na wifi a nemůžu stahovat aplikace z android market. Jinde funguje. Typuju to na nastavení routeru, ale hledal jsem v návodech a nějak jsem nic rozumnýho nenašel. Mám vyplý firewall na routeru, k tím to není. Kamarád mě něco říkal o PTP ale už sama zkratka mě nic neřekne. Může mi tady prosím někdo poradit? Už s tím bojuju nějakou dobu a nejspíš to bude něco jednoduchýho, i když pro mě ne. Díky moc. kew
Pokud jsou skutečně blokované nějaké porty tak se obrátit na support UPC a poprosit od odblokování, ale já bych si od toho moc nesliboval.
Ještě mě napadlo, že nemusí být problém na straně UPC, ale můžete ty porty mít blokované na Firewallu. To je program v PC (jako antivir), které blokuje pokusy o připojení se k vašemu PC z internetu a naopak
Jaký máte firewall?
UPC je dobre znam blokovanim portu na hry online, na stahovani torrentu, warezz serveru atd..proste vsech mist kde se da neco solidniho sehnat, a tak maji linky ciste na meily a jutub..pro tech par pakosu kterym nic nez upc nezbyva..oni tak inkasuji solidni kasu a nemusi investovat do site a jejiho posilovani staci zablokovat stahovace a je vyreseno...kdyz budes hledat na google upc a jak obejit porty lecos se dozvis..otazka jak moc budou informace stare...ja bych od upc utek jsou to strasne hovada vim ze blokuji nektery US weby se serialy atd...proste uzasny poskytovatel...
kže mě nezbývá nic jinýho než napsat UPC? Typuju že řeknou že je vše ok. Ch jo.
doplněno 23.08.10 21:19:Proč by blokovali aji Čt, to je divný a android market, to nemůžou a steam na hry. To je porušení smlouvy ne? To by udělali? Zkusím eště povolat kamaráda na roter, ale nevim. Nerozumím tomu. Nějaká další rada?Ale zatím dík..
a TOHLE FRCI..?
Jinac rikam jsou to hoavada...tudiz hovadsky napsana smlouva proti ktere jsi prd..neboj nedelaj tam blbi lidi..kazda firma jde po zisku a co nejsnaz..
doplněno 23.08.10 22:58:Nepotrebujes itunes..jde to otevrit v opere..
a nenapadlo te v prvni rade zkusit pripojit primo pocitac k modemu a vynechat router? podle me to dela router.
Rikam upc čever...best internet poskytovatel...dokonce blokuji herni serwery UT 2004 co vim tak dodnes takze s orbitem nepocitej...
no pokud to nejde přes wifinu ani stahovat na android marketu tak typuju že to bude buďto routrem nebo ty porty. Mám na routr zapojený tři počítače a dělaj všechny to samý.a firewall mám nějakej vistovej asi, jsou tam nějaký vyjímky i pro qtorent, ale ten mi nejede.kže to typuju jinde, ale jsem v tom totální lajk.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.