Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při každém zapnutí se tiskne test. stránka

Od: vlk* odpovědí: 7 změna:

Pěkný večer,

mám takový problém s tiskárnou a to, že mi při úplně každém zapnutí tiskárny automaticky začne lézt ta testovací stránka (snad víte o mám na mysli?).

Kde je chyba, netušíte, kde se dá toto zrušit?

Díky moc.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Je to testovací stránka z windows, nebo testovací stránka interního tzv. selftestu (některé tiskárny toto mají)? Tiskne i při odpojení od počítače? Pokud je to stránka z windows, zkusil bych přeinstalovat, pokud to nepomůže tak hledat novější ovladač...

vlk*
hodnocení

Zdravím,

děje se to i po odpojení tiskárny od PC.

diamantovymagnat*
hodnocení

0x

nemáš náhodou tiskárnu HPčko?

vlk*
hodnocení

Ano, mám HP.

Kde je tedy problém prosím?

diamantovymagnat*

mám HP C4780

a už bych to v životě nechtěl. mě to dělalo, když jsem tam dal nové náplně. musel jsem je vyndat, znovu nasadit, podle průvodce na displeji tiskárny udělat kalibraci až do konce včetně nastavení scanu a potom mi to začlo běhat normálně.

vlk*
hodnocení

Wow, svatá pravda, pomohlo to. :)

Tisíceré díky!

diamantovymagnat*
23.08.10 22:28

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]