Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehlednost složky

Od: black0ut* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, chci se jen zeptat jestli by vadilo, kdybych složky s názvem Windows xxx a Microsoft xxx umístěné v Program Files hodil do jedné hlavní a taky, jestli by vadilo smazat složku InstallShield Installation Information. Díky za odpověd.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vadilo, programy které jsou umístěny v těchto složkách by přestaly korektně fungovat.

Teoreticky by to šlo, pokud by došlo k pozměnění všech cest, které jsou do uvedených složek odkazovány, včetně zápisů v registrech apod. Ale mám zkušenosti, že některé programy jsou háklivé na to, když se složka jmenuje jinak než má. Vykašlete se na to, je to složitá a dlouhá práce, která nakonec nemusí přinést požadovaný výsledek.

black0ut*
hodnocení

To mě právě napadlo a proto jsem se naštěstí zeptal. Jen mě štve, jak je to tam rozcapnutý :)
THX anyway

hodnocení

2x
Windows
xxx a Microsoft xxx bych nechal na svém místě. Je možné, že se z nich načítají nějaké soubory. Po jejich přemístění by taky systém už nemusel naběhnout.
InstallShield Installation Information bych nejprve zkusil přejmenovat a pokud se nic nestane, tak až poté smazat.
pokud si ale vypneš zorazování skrytých a systémových složek, tak tě víc zajímat nemusí. Obesně se do systémových záležitostí nezasahuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]