Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám školní server rád bych rozjel něco jako je ve škole že se můžu přihlásit na účet na jednom pc a pak na ten stejnej účet na jinym určitě víte co myslim zitra dopíšu typ serveru mohl by mi někdo prosím napsat návod byl bych moc vděčný díky
Pod pojmem server si lze představit cokoliv! Server neni konkrétní definice, ale defakto jde většinou o počítač běžící 24/7 který má nebo nemá příslušný HW aby to přežil a poskytující NĚJAKÉ služby ostatním počítačům, případně provádějící NĚJAKÉ činnosti, procesy... pro funkčnost sítě, programů atd, ale to se dá spláchnout už první definicí.
prostě síť jako ve škole že se můžu přihlásit na pc 1 a se stejnym účtem na pc 10 a budou tam stejny soubory a tak to platí pro všechny pc
No jasně, to budou asi cestovní uživatelské profily profily... Na to ani nepotřebuješ doménu, jen nějaký pc na kterém bodou profily. Ale nazvat to jako školní server? To nepochopí nikdo o co ti jde
A jak si ho představuje když jediné co od tebe člověk zjistí je že je to přeci jasný školní server a ten přeci každý zná?
Pročti si něco o cestovních profilech a podle toho by jsi to měl nastavit, já to doma zkoušel tak 2 roky zpět a v práci nepoužívám:
technet.microsoft.com/...
wintech.estranky.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.