Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji poradit s výměnou zdroje!

Od: sweetmen198478 odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

potřebuji poradit s výměnou zdroje.Chtěl bych si zakoupit nový zdroj a nevím jaký a kde kupovat.

Můj původní zdroj značka: Fujitsu Siemens ATX model: NPS-230CB B (název zdroje: 526113-E507-V50) 100W max 230W.

Základní deska:

Typ CPU Intel Pentium 4 524, 3066 MHz (23 x 133)
Označení CPU Prescott
Stepping CPU E0
Instrukční sada x86, x86-64, MMX, SSE, SSE2, SSE3
Předpokládaný takt 3066 MHz
Min / Max CPU násobič 14x / 23x
Engineering Sample Ne
L1 trasovací mezipaměť 12K Instructions
L1 datová mezipaměť 16 KB
L2 mezipaměť 1 MB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed)

Potřebuji poradit ,který zdroj mi doporučujete a který zdroj je kompatibilní s mojí základní deskou!

Podle mých komponentů bych to viděl na 350W zdroj!

Děkuji Skála

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krulis*
hodnocení

0x

Uvádíte tady jen informace o procesoru.Kupte takový zdroj který má stejnou(nebo vyšší) watáž jako Váš původní,nejlépe nějaký kvalitnější Forton,Seasonic.

sweetmen198478
hodnocení

Dobrý den,
mě jde o to že rozměry
původního zdroje jsou 18cmx12cmx10cm.A potřebuji takový zdroj který mi rozměrově
padne do PC aby byl v původní poloze jako původní akorát s vyšším výkonem!
Mám doma
grafickou kartu ATI Radeon HD 3650 AGP a ta vyžaduje minimálně 300W zdroj!
krulis*

A Vám to do teď jelo na 230W zdroji?Kupte nějaky 350 wattový z výše zmiňovaných značek alfacomp.cz/...

jaar

dobry den ,vase PC je asi prilis uzke nebo malo hluboke na klasicky ATX zdroj tak bych videl reseni v microATX okcomputers.cz/... nebo czech-kunor.cz/...

rozmery jsou 12,5-63,5-100 š-v-h (je to rozmer prvniho zdroje) a co se tyka vykonu , tak vase graf. pokud je to tato : www1.sapphiretech.com/... chce minimalne 450W zdroj ,snad si vyberete

sweetmen198478
hodnocení

Děkuji za informace.Moc mi pomohli akorát mi jde o to, že původní zdroj je přidělaný na kostře a tudíž nevím jak

přidělám nový zdroj na původní kostru která drží zdroj v pc!O tohle mi jde také!

Děkuji! Skála

jaar

pokud tomu rozumim, vas zdroj ma kostru prichycenou extra k PC? (gabl.nebo napevno k ,,PC" ) at je to ktera koly volba . Zdroj ma vyveden propoj(kostru) ve vnitr, ktery je prichycen ke zdroji.Tak si myslim ze pokud toto neudelate udelaji to sroubky s kterymy zdroj prichytite k PC , TED me napada PC skrin je plastova? Ale i tak, uvedene zdroje jsou mensi nez ten predchozi tak si myslim ze s pripojenim by nemel byt problem.:)

sweetmen198478
hodnocení

Děkuji za další dobré informace.Zdroj je přidělaný na kovové kostře a ta je pak zasunuta do bedny a přidělána dvěma šroubky!

Bedna PC je kovová!Zašlu Vám fotky jak je zdroj přidělaný na kostře a z boku foto kde je vidět i platový nástavec na ventilátoru!

Chtěl jsem se zeptat zda ten zelený kryt co uvidíte na fotce musí být nutně na zdroji!

Děkuji!

Potřebuji poradit s výměnou zdroje!
sweetmen198478
hodnocení

Další fotky kostry přidělané na zdroji.Mě jde také o to když si koupím jiný zdroj s jinými rozměry zda to půjde na kostru

přidělat!

¨Děkuji Skála

Potřebuji poradit s výměnou zdroje! #2
jaar

zdravim ten ramecek vyfotte bez zdroje , s nim spliva co je zdroj a co je ramecek , Na netu jsem se dival na vas zdroj a zadny ramecek pod vent. nabyl.tak z meho pohledu je na nic. Ale jedno je jiste ,musel by jste koupit stejny zdroj ktery vyndate , coz asi nikde nenajdete abych vam jiste rekl ,ze tam pujde bez problemu pridelat. Asi jedine koupit- pujcit jeden ze zdroju ktery by tam sel .Vypadato na MicroATX a zkusit... cbo-do.de/...

sweetmen198478
hodnocení

Dobrý večer,

ten odkaz je na zdroj který tam mám a je vyfocený!Mě jde o to jak tam přidělat na tu kostru jiný zdroj a silnější aspon 350W!

Ty fotky co jsem zaslal to jsou právě fotky toho zdroje co mám v PC a co jste mi na něj poslal odkaz!

Oto mi jde!

sweetmen198478
hodnocení

Ještě jsem chtěl dodat,že na původním zdroji je zelený kryt přidělaný na větřáku zdroje.

Zajímá mě které zdroje mají tento kryt nebo si ho musím na zdroj přidělat?

Ještě mě zajímá jaký zdroj se dá spouštět ze základní desky a je spolehlivý?Myslím tím tlačítkem zepředu PC bedny!

Děkuji

jaar
hodnocení

0x

zdravim, je pravda co pise "Krulis", specif. CPU zdroj nedela;), ale podle vaseho soudu si tady jiste vyberete : zdroje.heureka.cz/...

sweetmen198478
hodnocení

Ještě jsem chtěl dodat,že na původním zdroji je zelený kryt přidělaný na větřáku zdroje.
Zajímá mě které zdroje mají tento kryt nebo si ho musím na zdroj přidělat?
Ještě mě zajímá jaký zdroj se dá spouštět ze základní desky a je spolehlivý?Myslím tím tlačítkem zepředu PC bedny!
Děkuji

sweetmen198478
hodnocení

Dobrý den,

mě jde o to že rozměry původního zdroje jsou 18cmx12cmx10cm.A potřebuji takový zdroj který mi rozměrově

padne do PC aby byl v původní poloze jako původní akorát s vyšším výkonem!

Mám doma grafickou kartu ATI Radeon HD 3650 AGP a ta vyžaduje minimálně 300W zdroj!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]