Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ccleaner-cistice disku

Od: jirin2002* odpovědí: 2 změna:

zdravim vsechny co maji s cisticemi nejake zkusenosti a prosim o radu jaky cistic je pro osx neboli mec vhodny nejak se mi nedari

klasicky ccleaner nainstalovat dekuji a prosim o info nejen na teto strance ale i na email...jirin2002@gmail.com mnohokrat dekuji.

jeste jednu otazku mam do doby nez jsem musel dat sveho mec mniho do opravy mi ifhoto fungovalo bez problemu v cestine ale ted je v anglictine a ja nevim co stim. poradte prosim jak ho opet prevest do cestiny dekuji a odpovedi i na tuto otazku prosim take na email.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Co se týče češtiny: Stáhni tento soubor, je to opravený, ale z nějakého důvodu zatím nezveřejněný překlad pro CCleaner 3.27. Soubor umísti (přesuň/překopíruj) do složky "Lang"v adresáři CCleaneru. V programu pak klinki na Options -> Settings -> Language a vyber "Ceský".

doplněno 04.03.13 21:25:

Nedaří se nainstalovat... Jen pro jistotu: Na OSX zkoušíš CCleaner for Mac 1.06?

doplněno 04.03.13 21:27:

Jen z otázky nechápu, jestli ti teda jde nebo ne...

Na email ti nic nepošlu, když si založíš otázku, máš si ji sledovat.

doplněno 04.03.13 22:35:

Jestli má CCleaner pro Mac příslušnou složku, můžeš si tam dát mou češtinu.

jirin2002*
hodnocení

CClenaer for mec jsem nezkousel protoze chci neco v cestine a byla mi doporucena verze cclenaer 3.27 ktera mi vsak stahnout stale nejde.tak co ted?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]