Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Firma na tvorbu webu

Od: horpolez odpovědí: 4 změna:

Zdravím Vás, chci se zeptat zda máte někdo zkušenosti s firmami na tvorbu serverů. Mám spoustu nabídek, které se pochopitelně vychvalují až mi s toho není dobře. Důvod proč se nemohu rozhodnout je ten, že nabízené ceny se liší o stovky procent a nechci sáhnout po nelevnější nabídce na úkor kvality. Na druhou stranu proč by firma s dražší nabídkou měla být nejkvalitnější. A proto - nemáte někdo konkrétní typy? Popř. návrh jak vybrat tu pravou? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

btcz*
hodnocení

0x

Dobrý den, při hledání čehokoliv se vždycky dívám na reference

fagi*
hodnocení

0x

Ahoj, já bych ti poradila se kouknout na www.piseme.cz/cop/... :) Tady ti vytvoří texty pro tvůj web na míru a dělají to profesionálové z oblasti marketingu. Tady se ti určitě vyplatí investovat. Jinak s výběrem ti neporadím, sama tomu moc nerozumím ;) Tak hodně štěstí!

cannibl*
hodnocení

0x

podle mě je škoda nechávat utrácet za web. Přes redakční systém to je zdarma stačí si jen pohrát s obrázky.

Další řešení je říci studentům co se toto učí, mají velmi velmi hezké práce a za málo peněz

lao*
hodnocení

0x

Ahoj, já mám dobrou zkušenost s firmou Quadro Net. Koukni se tam na jejich práci a sám uvidíš. Nemyslím si, že na firemním webu se vyplatí šetřit, protože mě třeba firma, která má hrozné stránky dovede odradit :) Dá se to zadat nějakému studentovi, ale pokud si to necháš udělat přes firmu, dostáváš daleko lepší zpětnou vazbu, jak moc jsou ty stránky úspěšné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]