Nejste přihlášen/a.
S digitální kamerou mi byl prodán program "VideoCam Suite" ke stahování (přes USB) a automatické konverzi záznamů (do MPG) do PC. Tento program se mi zdá značně nepřehledný a nepraktický. Navíc je v angličtině a není k němu manuál (ani v angličtině). Existuje nějaký program, který by tento dokázal nahradit? Soubory v kameře mají příponu *.MOD a potřeboval bych je ve formátu zpracovatelném ve Studiu (AVI, MPG). Nepotřebuji žádnou jinou funkci, než stažení a konverzi souborů.
Tak jsem to zkusil, ale to není ono. Nejedná se mi o záznam z webkamery, ale o přetažení již hotového záznamu z digitální videokamery. Tu mi tenhle program nedokáže ani najít (nebo to neumím já). Nicméně tenhle balíček obsahuje několik prográmků, které se můžou hodit.
Jasně, bohužel ale výrobci si dělají program na míru. Proto nějaký univerzální program nenajdeš. Je potřeba použít ten, co je dodává a s jeho pomocí uložit video z kamery do nějakého běžného formátu se který se pak již za pomocí editačních programů dá pracovat.
Přejmenování nemá smysl. Otázka: z kamery nelze stahnout soubory MOD jako z výměného disku? Přetažené soubory MOD není problém konvertovat, stříhat. Ale někdy je problém s kodeky a je nutné dodržet frekvenci snímů ( jinak dochází k cukání obrazu)
Tak se povedlo. Soubor .MOD se po překopírování do PC dal zkonvertovat programem "PrismVideo Converter" (součást balíčku, doporučeného výše) do formátu MPG, který lze zpracovat ve Studiu 9. Bohužel při konverzi do AVI chybí zvuk a Studio se při pokusu o otevření zakusuje
(asi kodek). Ale aspoň takhle.
Ono to přejmenování zní divně, ale není to z mé hlavy, našel jsem to asi ve 3 diskuzích a pomohlo to. Viz třeba zde:
Pak už je to jen otázka kodeků...
Pinnacle Studio 9 soubory MOD neumí, Když soubor přejmenuju (to jsem zkoušel jako první, nejjednodužší možnost), Studio ho sice otevře, ale dál se s tím nedá dělat vůbec nic. Pokoušel jsem se o konverzi několika programy, ale bez rozumného výsledku. Až teď ten poslední funguje.
Ahoj Lidi právě jsem získal VideoCam Suite 3.0 a funguje to na Windows 7 je to vyskoušené právě jsem stahoval videa s kameri do PC. Ale musíte si dojít tam kde se prodávají kamery od Panasinicu a tam je poprosit aby vám zkopírovali tento program pokusím se ho nák dát na CZ Torrent . Funguje kráááááásně? Lepší než 2.0 verze. Tak čus
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.