Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vykon integrovane grafiky

Od: graficek odpovědí: 8 změna:

Ahoj, lidi prosím Vás o radu, je tato ( alza.cz/... integrovaná grafika dostačující na přehrávání fullHD filmů? Potřebuji totiž co nejlevněji postavit počítač.

Děkuji všem kdo mi odpoví.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano, na FULL HD filmy to rozhodně stačit bude a to naprosto s přehledem.

V notebooku mám integrovanou grafiku mnohem starší a slabší (Intel GMA X3100) a s Full-HD nemá taky vůbec problém ;)

Dnes už snad kromě těch nejlevnějších netbooků rozjedete FHD kdekoliv

graficek
hodnocení

Tak úplně stejnou grafiku mám také a HD filmy se mi trochu sekají. Možná je to ale zbytkem počítače (2gb ram, 2x1,4procik).

Kdyby to nestačilo tak bych pořídil leší verzi toho procesoru s intel HD 4000 tam by už prý neměl být problém a procík je jen o 300 dražší. Ale 300 je 300 to radší koupím lepší zdroj :)

dzordz*

Tam to bude tím procesorem, v h264 při větší kompresi mi některé scény u 1080p filmů tak úplně ideálně nestíhal ani ntb s 2x 2.1 core2duo.

brunclik*
hodnocení

2x

Podle tohoto testu ano.

extrahardware.cnews.cz/...

doplněno 09.02.13 00:01:

Ty tři stovky bych za to obětoval.

graficek
hodnocení

No jo, ale když teď vidím že dosahuje jen 57% výkonu HD 4000 mám chuť koupit tu čtyřtisícovku...

k2
hodnocení

0x

Zkuste jiny odkaz, tenhle vede na procesor.

graficek
hodnocení

Však ano. Možná jsem to trochu blbě napsal. Myslím integrovku na tom procesoru

Integrovaná grafická karta

Typ

Intel HD Graphics 2500

Frekvence

650 MHz
vospunt*

mám tento procesor v ntb a filmy ve FullHD v klidu si dává :) rozjedu tu i FarCry2 a le to už není takový klid :D jako neseká se to do doby než po mě střílí 5 lidí jinak se snaží a jde to :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]