Nejste přihlášen/a.
Dobrý den jak se dělají webové stránky? myslím ty klasické ne např. přes Estránky, Blog.cz, WebZdarma.cz atd?
Zacnete zde:
Pokud Vam neco nebude jasne, tak se ptejte jednotlive - ta problematika je docela obsahla a kopirovat Vam sem text ci odkazy je k nicemu
Zaklad:
pokud chcete obycejne .html - tak soubor pojmenujte neco.htm(html) - mel by obsahovat casti:
- davate najevo, ze delate html stranku
- hlavicka - je v ni tag title - nazev strankyukonceni hlavicky
- vse, co tady je napsano uvidite jako vysledek v porhlizeci- ukonceni obsahu souboru videtelneho v prohlizeci
ukonceni html souboru
pokud jste se dival pozorne - tak vse jsou parove znacky (tagy) - zacinaji <> a konci >
Ptejte se klidne dal, zadny uceny z nebe nespadl - ale opravdu vrele doporucuji zacit vyse zminovynym odkazem - kde to mate i s priklady, ktere si muzete vyzkouset
doplněno 18.08.10 22:38:Tak koukam, ze jednotlive tagy se nezobrazuji, ale rovnou zpracovavaji... juknete na ten web
jakpsatweb.cz/... tam mate prvni jednoduchy priklad
pres notepad, pspad, frontpage, word... je to jedno, v cem to napisete
Dulezite je dodrzet syntaxi
ja vim že mi chcete pomoct ale já jsu ještě začátečník, co tam mám napsat? co je to syntaxi?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.