Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod Windows Vista na Windows 7

Od: sasdax* odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

mám notebook HP DV5-1199ec a na něm Windows Vista a pomalu začínám uvažovat o tom, že bych to přefláknul na sedmičky. Prý jsou lepší. S Vistama problém nemám, ale proč ne. Takže mé otázky: jakým způsobem, kolik to stojí, co udělat atd. Legálnost systému zaručena.

A pokud už se to tu řešilo, tak dejte vědět kde. Popř.hoďte odkaz kde se to řeší. Rád si počtu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Asi bych to nedělal. Aby byl upgrade legální musela by se koupit licence Windows 7 což přijde na pěkných pár tisícovek. A pokud není s Vistama problém...nemá cenu do toho jít.

Pokud se přeci jen rozhodneš, tak s přechodem problém nebude, protož všechny ovladače na Windows 7 jsou dostupné a to i pro 64-bitovou verzi.

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*K Sony Vaio jsem měl možnost upgrade na W 7 pouze za cenu poštovného za 660kč, tak jsem neváhal. Přišel ze Švícarska, tak jsem i tu cenu poté pochopil. A pro mě jako běžného uživatele jsou asi jen na oko pohlednější, než W Vista:)

U tebe přichází v úvahu upgrade dle tvých W Vista ( home basic, premium, business či ultimate) a teké dle verze 32bit nebo 64bit.

doplněno 18.08.10 14:24:

*hi*Švýcarska*hi*

sasdax*
hodnocení

No já právě slyšel. že se to dá překopat buď zdarma, nebo za pár kaček. Proto jsem o tom uvažoval. Máte někdo konkrétní informace jak a za kolik? Pokud to je drahé, tak bych se na to mohl vyprdnout. To si nechám ty Visty. Každý na ně nadává, ale já s nimi problém nějak nemám. Sice jednou mi to pěkně zhavarovalo a trvao tři dny než jsem to rozchodil, ale jinak nic. A havárie byla asi tím, že když se mi zrovna restartoval WIN a aktualizoval systém po stáhnutých záplatách, tak došla šťáva v baterii a systém se vypnul. Pak jsem měl obrovské potíže vrátit to tam kde to bylo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]