Nejste přihlášen/a.
Zdravím,zakoupil jsem si hardware firewire je to přes konektor a základní deska mi ji nenačte. Prosím o radu jak ji mám načíst. Děkuji
Podíval bych se do BIOSu, jestli je toto rozhtaní povolené. Pak bude asi nutné nainstalovat ovladače dodané k základní desce, pakliže si je systém nenainstaluje sám.
Mám orig. inst. cd visty a nevím jak nainstalovat ovladače aniž bych musel přeinstalovat windows jinak díky za odpověď
Ty ovladače, jak jsem již psal, jsou na CD k základní desce, nikolic na instalačním DVD operačního systému. Přeinstalovávat windows se rozhodně nemusí. Ve správci zařízení je pak vidět, že je Fireware (IEEE1394) naintalovaný.
Nic takového není jako restart BIOSu není. Dá se maximálně smazat provedená nastavení (reset). A to není potřeba. Stačí se v BIOSu podívat na podobnou položku jako jsem poslal na minulém obrázku, je-li IEEE1394 povolený. Pokud je, musí být po nainstalování ovladačů do operačního systému fireware funkční. (IEEE1394 = Fireware)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.