Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi načíst firewire

Od: lukas4582* odpovědí: 5 změna:

Zdravím,zakoupil jsem si hardware firewire je to přes konektor a základní deska mi ji nenačte. Prosím o radu jak ji mám načíst. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Podíval bych se do BIOSu, jestli je toto rozhtaní povolené. Pak bude asi nutné nainstalovat ovladače dodané k základní desce, pakliže si je systém nenainstaluje sám.

lukas4582*
hodnocení

Mám orig. inst. cd visty a nevím jak nainstalovat ovladače aniž bych musel přeinstalovat windows jinak díky za odpověď

Ty ovladače, jak jsem již psal, jsou na CD k základní desce, nikolic na instalačním DVD operačního systému. Přeinstalovávat windows se rozhodně nemusí. Ve správci zařízení je pak vidět, že je Fireware (IEEE1394) naintalovaný.

pcbuyerbeware.co.uk/...

lukas4582*
hodnocení

instalační cd na zákl. desku nemám a co zkusit restart biosu? jinak díky

Nic takového není jako restart BIOSu není. Dá se maximálně smazat provedená nastavení (reset). A to není potřeba. Stačí se v BIOSu podívat na podobnou položku jako jsem poslal na minulém obrázku, je-li IEEE1394 povolený. Pokud je, musí být po nainstalování ovladačů do operačního systému fireware funkční. (IEEE1394 = Fireware)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]