Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Baterie v notebooku nefunguje

Od: silvus* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den :)

Mám problém - vlastním notebook, je používán 3 roky.. Hlavně k práci do školy atd. Včera mi začalo blikat svěýlko, které ukazuje, zda je vybitá nabo nabitý.. Dala jsem notas do zasuvky, ale svetylko se nerozlo zelene.. Tk jak to ma byt v poradku.. Zkusila jsem ho odpojit ze site a notas zapnout. Nejde to. Zapnout jde pouze když je v síti. Když je zaplý, hodnota baterie na monitoru je neustále 68% - neklesne ani nestoupne, když je v síti nebo mimo.. Je problém v baterii? Bude potřeba nová?

Prosím, poradte..

Dekuju:)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ahoj, baterie ma zaruku pul roku proto, ptz po roce klesa jeji kapacita a cim vice strane tim vice to pokracuje k mrtvemu bodu kam se dostala tvoje baterka v ntb, bude treba koupit novou baterku jinak uz moc mobilni nebudes..pak je na snade otazka zda se to oplati jeste koupit, ja osobne kupoval tri baterky respektive č ale za tri se clovek vlezl do trech tis kdezto ta ctvrta vysla na 5500,- coz je uz trochu osemtne...pokud to nemas nejaky dovoz z koreje a spol nemela by byt koupe problem, staci vedet presny typ ntb..myslim ze uz dokonce vyrobci spolecne s ovladaci k ntb davaji adres kde lze baterii koupit..

hodnocení

1x

Také je lepší jít s NTB do prodejny a hned vyzkoušet že baterie sedí. a pokud nebude sedět tak zkusit jinou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]