Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Acer travelmate 6592 (Problem)

Od: jangrossek* odpovědí: 4 změna:

mam acer travelmate 6592 a nevim kam se dava ten prst, jak se mi obevuje to,

Swipe finger to authorize access, prosim poradte,Prosim rychle, Dekuji moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jangrossek*
hodnocení

Ještě se chci zeptat jak odstranit heslo, dekuji

bena*

Heslo odstraníte tak, že notebook otevřete a vyjmete z něj malinkou baterku (ne napájecí baterii), notebook spustíte, vynuluje se BIOS a tím pádem i heslo, pak jej vypněte, baterku vložte a notebook spusťte. Měl by jet v pořádku.

jangrossek*
hodnocení

Aji jeden navod mi nepomohl ale udelal jsem to jinak, pustim jsem Windows nouzovim rezimem a opravil jsem windows

To je možný že ti nic nepomohlo, ono totiž z tvého dotazu nejde vyčíst co chceš.
- šlo ti o heslo při startu pc?
- při startu systému?
- jakého?
- heslo jsi věděl a chtěl jsi jen aby se to na něj neptalo?
- nevěděl?

Nu a ohledně čtečky otisků prstů, buď jsi uzamkl pc aktivováním čtečky a nepřiřadil jsi otisky (ale dostal by ses do pc přes heslo) a nebo přejíždíš přes čtečku špatně, popřípadě je španavá.

No a heslo to se dá vyresetovat, jsou na to utilitky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]