Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

FireFox

Od: vlk* odpovědí: 2 změna:

Nevite nekdo proc kdyz ve FF dam na strance buttongenerator.com/...

Select the menu you wish to edit : -> Show : -> Only free menus, tak se nic nedeje? . Aby se mi to seřadilo a nabizelo mi to jenom ty free tak musim jit pres IE. Je to kvuli nastaveni povoleni neceho ve FF? Dyztak jak se to da nastavit aby to fungovalo i pod FF?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mary*
hodnocení

0x
Mě se taky občas stává, že něco se mi objeví ve Firefoxu tak a v Exploreru zase jinak. Ptal jsem se na to pár lidí a taky neví. Bohužel.
To už je strukturou webu, podle toho jak dotyčný programátor dodržuje standardy, čistotukódu atd. Řekněme že IE zvládne i dost prasácky udělané weby zobrazit celkem normálně,kdežto FF a opera dodržují více správné kódování. Takhle bych to laicky řekl, admin nebo někdo kdo se php a html věnuje více než já tak to řekne určitě lépe *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]