Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Takže , dnes ráno sem zapl PC po nějaké době sem přišel , pustím internet a nic , vyndám a zpátky dám trafo modemu a pořád nic , tak zapnu notebook a tady to jede i přesto že na PC ne . Když dám v pravo dole na liště Připojení k internetu , píše tam připojene a všecho akorát jak je AKTIVITA : tak je odeslyných a přijatých paket všude 0 , myslím že dřív tam nějaká ty čísla naskakovala . Internet mám od O2 , prostě wifi klasické modem HAUWEI . Díky
Ano, načítají se tam přijaté a odeslané pakety. zkus dát na záložce Podpora volbu opravit. Případně restartovat PC.
Tyhle možnosti už sem taky zkoušel ale marně , když dám volbu opravit tak při provádění akce OBNOVA IP se to sekne a konec .
IP a všechno se mi přiřazuje Automaticky tak jako pořád ...
A s tím Firewallem to je asi tak protože mam Sunbelt Personal Firewall a je možné že tam naskočilo okno s tím jeslti povolit tohle připojení a když 20 sec nic nedáš tak se ti automaticky dá Zakázat , ale zkoušel sem ten firewall vypnout a stejně pořád nic
Nefunguje ti jen prohlížeč (jeden nebo všechny) nebo i třeba Outlook, ICQ... Dostaneš sena konfiguraci modemu?
Icq všechny prohlížece , prostě na všem mi nejde internet .. , na konfiguraci se nedostanu protože tam je admin napsany na PC
Neblokuje to AntiVir? Mě se stalo že internet sice jel ale ICQ/další programy potřebné aby jel internet nejeli... A mohl zato Eset.. Nevím jak je to u ostatních. Ale určitě ti to něco blokuje... pořádně se nějak zaštourat někde...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.