Word je součástí balíku programů Microsoft Office a není to volně šiřitelný program, takže jediné správné a legální řešení je si balík zakoupit.
Pro nekomerční použití existuje náheada, ekvivalent - Open Office, ale vydavatel softwaru je jiný, než původní Office a dochází občas ke konfliktům v užívání. Například se dokument, vytvořený v Open Office se někdy nesprávně formátuje v Microsoft Office ap.
marketa*
To mě právě štve , že se to někdy nesprávně formátuje :/
luke237
No a na co to potrebujes? Jestli uz jsi nejaky dokument vytvorila a chces ho sirit, tak na to jsou pro tyto urcene formaty - jako napriklad PDF. Takze to uloz jako PDF a vsem se to bude zobrazovat stejne. "Format" Wordu neni zadny standard, Microsoft ho umyslne nezverejnuje a umyslne ho s kazdou verzi meni. Proc? Aby donutil lidi si kupovat novou verzi Office/Wordu. Neni lepsi si ZDARMA stahnout LibreOffice z Internetu?
Open Officepravděpodobně skončí. Stáhněte si radši jejího nástupce Libre Office . Alternativou Wordu z Ms Office je v Open/Libre Office program Swriter.doplněno 08.02.13 21:26: Oprava: Open Office pravděpodobně ...doplněno 09.02.13 00:28: Ten obrázek jsem nevložila já. Že by si hráli syslové?doplněno 09.02.13 00:29: Pro NickNevím: Open Office i Libre Office jsou zdarma. Jejich stažením nikdo nikoho neokrádá.doplněno 09.02.13 17:09: NickNevim, cituji: "stáhováním Wordu a jiných okrádáte"... Z Vaší odpovědi není zřejmé, co jste mínil slovem jiných. Proto jsem zdůraznila, že existují kancelářské balíky zdarma... doplněno 23.02.13 21:28: Magdone, 602 Suitte je něco jiného než někdejší T 602 (která mimochodem byla na tehdejší dobu výborná).
nicknevim*
Prosím Vás paní..píšete víc než myslíte. Já jsem myslel placený programy od té firmy proto jsem napsal Word a jiné (z toho balíku)
luke237
Vzdyt ona to nijak nepopira. Jen pise, ze neni nutne krast, kdyz existuje plnohodnotna nahrada (resp. dokonce dve), ktere jsou legalne zadarmo.
praivo*
Dokonce ne 2, ještě víc:
OpenOffice LibreOffice Kingsoft Office IBM Lotus Symphony
Word je součástí kancelářského balíku Microsoft Office a je placený. Můžete si stáhnout trial verzi, která bude ale fungovat jen nějaký čas. Pokud potřebujete jen číst nějaké dokumenty, tak by vám mohl stačit Word viewer, což je jen prohlížeč a nelze v něm psát. pokud nechcete nic platit, tak můžete použít nějaký free (neplacený) software. Napríklad OpenOffice.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.