Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrychleni pocitace - můžu na to spolehnout?

Od: barbakan* odpovědí: 24 změna:

Na netu jsem objevil ty to stránky: zrychlenipocitace.cz/... . Mám tomu věřit?Nemůžou se při testování dostat na moje údaje? Děkuji za odpověď.

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

charlies*
hodnocení

2x

Nevěřil bych tomu z těchto důvodů:

1) Na internetu jsem o tom programu nic nenašel. Kdyby byl dobrý, bylo by o něm určitě hodně recenzí.

2) Když se na té stránce podíváte na podmínky, tak jsou v Polštině. Solidní firma by toto neudělala.

3) I kdyby to byl nějaký program pro zrychlení, bude placený, viz Technická podpora.

hop®

ad 1) může být nový ale ještě neznámý, a přesto dobrý!

ad2) no comment, souhlas

ad3) je placený, zadarmo oscanuje, ale opraví jen po zakoupení!

hop®
hodnocení

2x

Spolehnout bezvýhradně určitě ne, jak říkám 100% je vždycky moc. Nicméně jsem tento softwárek vyzkoušel, odhalilo to nějaké problémky v mém počítačítadle (pod dozorem firewallu) a bez zakoupení produktu to stejně nic neopravilo, je to jen reklamní demoverze. Myslím, že se toho bát nemusíš, ale stejně to nic nevyřeší. Spíš bych ale dal na rady a porady našeho kolegy Bena nebo jiného počítačového odborníka z této poradny. Tihle odborníci s Tebou budou určitě komunikovat lépe než tento SW - a rádi (protože rádi pomáhají)! ;)

jofa*

Na odborníka Bena bych v některých případech moc nesázel. Např. podložka pod myš je pro něj naprostá zbytečnost. Možná pro myš za stovku je, ale chtěl bych vidět myš zespodu a její klouzáky po pár měsících používání na dřevěném stole, jak doporučuje. O stole ani nemluvím. Pro myš za několik set, či 2 tisíce, naprosto nesmysl. Josef.

sondaw*

TO: @jofa

Musím se Bena zastat, nakonec není sám, kdo napsal, že podložku nepoužívá. Také pro mne je naprostou zbytečností, i když jich mám doma několik. Zkoušela jsem ji před několika lety jako začátečník, velice brzo šla do šuplíku a nestěžuje se ani stůl, ani samotná myš a mně se pracuje mnohem lépe a rychleji

jofa*

Je to věc názoru. Mně se naopak pracuje lépe a rychleji když je myš na kvalitní podložce. Nikoliv nějakém hadru za 20 kč. Pro mně je zase naprosto nepřijatelné, aby myš dřela a rachotila na dřeveném stole.

bena*

Mě myš nikdy nedřela. Spousta lidí podložku nepoužívá a myš funguje tak, jak má. Je to věc názoru.

jofa*

Ale ano, každý ať použivá myš jak mu to vyhovuje . Mně šlo jen o to, že hoch se v jednom příspěvku ptal na vhodnou podložku pod laser. myš a dočkal se odpovědi, že je to zbytečnost(naštěstí jiní poradili). Je to stejné, jako kdyby se někdo ptal na vhodné zimní pneumatiky k určitemu autu a Vy jste mu odpověděl, že je to zbytečnost, protože na letnich to v zimě jede taky. Toť vše.

bena*

hop: Když něco spouštíte v počítači a nejste si jist původem toho spouštěného programu, tak si stáhněte program Sandboxie nebo jestliže máte avast! Pro jako já, tak ten také obsahuje tuto virtualizační komponentu (sandbox).

Sandbox Vám umožňuje prohlížení webu nebo spouštění jiných aplikací v naprosto bezpečném prostředí. To je obzvláště důležité při návštěvě rizikových webových stránek (ať už záměrné, nebo nechtěné), neboť webový prohlížeč bude zcela izolován uvnitř sandboxu a nebude moci nijak poškodit zbytek Vašeho systému. Sandbox můžete také použít ke spouštění libovolných jiných aplikací, kterým z nějakého důvodu nedůvěřujete - spustíte je uvnitř sandboxu, a než si ověříte, zda je jejich používání bezpečné, budete zcela chránění proti škodlivým akcím, které by se tyto aplikace mohly pokoušet provést.

hop®

Bena: Díky za tip, vyzkouším! *palec*

JInak podložku pod myš také už léta nepoužívám...

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Nejsem si jist, jak to bude s Vašimi daty, ale program se Vám nainstaluje a projběhne sken a výsledkem jsou nalezené chyby. Pokud je budete chtít odstranit, musíte si program zakoupit;). Jako u všech podobných programů ... tudíž zbytečné, pokud nejste ochoten zaplatit.

radi*

Tohle je zadara, i když to násilní uživatele k IE :)

onecare.live.com/...

hop®

Nwm, otevřel jsem home stránku a smrdí mi to MS, tak jsem to zase zavřel...*nevi*

radi*

Ano, preferuje to IE a je to od MS... nicméně si myslím, že nenávist k MS je jako jediná kvalifikace odbornosti málo :), tak to občas použiju a myslím si, že je to užitečná služba...

bena*

Windows Live OneCare je výborná služba, sám ji občas používám. Doporučuji ji občas používat. Je to výborné.

A že to "nutí" k používání Internet Exploreru? Já IE jsem kdysi používal. Pak jsem asi v roce 2004-2005 přešel na Mozillu Firefox. Tu jsem používal asi 2-3 roky. Pak přišel Internet Explorer 7. Od té doby, co přišel IE7, tak jedu na Internet Exploreru. Asi před rokem a čtvrt přišel IE8, tak jsem updatoval na IE8. Nemůžu si stěžovat, naopak můžu jedině IE7 a IE8 pochválit.

adaa

je ten online scener zdarma?

bena*

Ano, je. Vy jste si nečetl podmínky?

sqo45s

A jak dlouho ten test trvá?

bena*

Vše záleží na rychlosti počítače a zda-li zvolíte kompletní nebo rychlou kontrolu.

hodnocení

0x

Já ty stránky neznám, leč jakási informace: McAfee tyto stránky nezná, Norton ( safeweb.norton.com/... ) je pokládá za bezpečné. Víc o tom nevím.

bruk600*
hodnocení

0x

Nevím jak je tato stránka bezpečná, ale na odkazy u podobných otázek zásadně neklepám. Nebezpečný není internet, ale naše chování na něm. Myslím,že nejsem paranoidní, nevidím důvod otevírat nějaký odkaz a tím někomu testovat jeho bezpečnost. Pokud to udělali ti výše diskutující, tak je to jejich chyba. Co se týká zrychlení počítače, tak toho lze dosáhnout přetaktováním, nebo zbavením se zbytečného SW, na to je potřeba nějakou dobu prosedět za klávesnicí a něco si zjistit o PC a neinstalovat kdejaké nesmyslné programy.

bena*
hodnocení

0x

Podívejte, jestli chcete zrychlit počítač, napište mi na email honza.bencik@hotmail.com a já Vám poradím, jak počítač zrychlit. Nic Vás to stát nebude samozřejmně :)

Co se týče podložky pod myš. Podívejte se, já jsem podložku pod myš v životě nepoužíval, ani pod kuličkovou myš.

Podložku pod myš používejte jen pod sklo a nebo jen pro kuličkovou myš, ikdyž já, jak jsem již psal, i pod kuličkovou myš jsem ji nikdy nepoužíval.

patronka*

Vím že podložku nepotřebuji, ale učarovala mi silikonová, která je současně opěrkou pro zápěstí.Moje 3x zlomené pravé zápěstí si libuje a nebolí.

radi*

Já jedu zásadně bez. A silikon? Silikon nebrat! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]