Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci si koupit upgrade z WIN XP na WIN 8 a chtěl bych poradit jestli vzít 32 bit verzi nebo 64 bit. Hardware posílám jako přílohu. Děkuji
Pokud zůstávate u tohoto hardware nechat XP! 64bit je dobrý jen při větší RAM než 4 MB. WIn7 vám jen přidělají práci - potíže s kompatibilitou a mají vykradenou horní lištu v průzkumníku. Já teď bojuji s Win8 64bi a zřejmě u nich zůstanu i když nadávám jak špaček. Je třeba si je upravit.
já bych tam prásknul ty sedmičky. S kompatibilitou jsem neměl nikdy nejmenší problém. A vykradená lišta? Nevím jestli mluvíte o tom o čem si myslím, ale ta se dá pěti kliknutími zase zapnout
praivo: to samozřejmě jó, já myslel kdyby to tam NÁHODOU chtěl trvale mně osobně tam ta lišta vůbec nechybí, tady jsem jen ukázal, že není problém si ji tam dát
nevahej a udělej upgrade dokud je to levné a rovnou 64 bitovou verzi .je to velice rychlý systém,přes internet to ted stoji jen30 euro v obchodech to stojí skoro 2 krát tolik ,taky jsem udělal upgrade ze sedmiček a jsou daleko rychlejší než sedmičky,pozor kup verzi win 8pro ne obyčejne win 8, na tu verzi pro mužeš doinstalovat v rámci rozšíření win ,windows media center , na obyčejné 8 nelze
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.