Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na stahování

Od: mariskam* odpovědí: 10 změna:

mám menší problémy s internetem tak jsem se chtěla zeptat jestli neexistuje nějaký program který když spadne internet začne se stahováním kde předtim skončil..jestli mě chápete:D

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raduz*
hodnocení

1x

od verze 3.0 to umí trebas Firefox

georges*
hodnocení

0x

Kdysi jsem používal program Download accelerator a byl jsem s ním spokojenej. Ale to bylo ještě v dobách výtáčenýho připojení - modem, takže není jistý jestli je stále aktualizovanej, ale řekl bych že jo.

doplněno 16.08.10 13:06:

Teď jsem ověřil, že je, ale je to trial verze. Ale na slnečnici je plno dalších souborů vhodných k tomuto účelu:

slunecnice.cz/...

bena*

Download Accelerator Plus je ve dvou verzích . DAP a DAP Pro.

DAP je zdarma pro nekomerční účely a DAP Pro je placený.

Sám jej používám strašně dlouho. Dial-up nepoužívám, mám LAN připojení a i to to stahování trošku zrychlí. Ale rozdíly jsou vidět hlavně na Dial-upu, ISDN, GPRS a na dalších pomalejších typech připojení.

Free stahování z Ulož.to, Share-rapid.com, Hellshare a z dalších úschoven to nezrychlí a při přerušení to nepodporuje pokračování. Ale to Vám DAP napíše, jestli ano nebo ne.

Pokud stahujete programy třeba ze Stahuj.cz, Studna.cz a dalších, tak to to stahování zrychlí a podporuje pokračování.

bena*
hodnocení

0x

Existuje několik programů. Osobně doporučuji Download Accelerator Plus, který leta používám. DAP dokonce zrychluje stahování, obsahuje několik funkcí, jako například rozbalení ZIP souborů těsně po stažení, zametení stop po stahování, antivirovou kontrolu souborů. DAP je zdarma pro nekomerční použítí.

Pokud DAP nevyhovoval tak doporučuji Interent Download Manager.

sasdax*
hodnocení

0x

A jak to je, když stahuji třeba z uloz.to a pro stáhnutí je nutné opsat čtyři znaky. Taky bude po restartu stahování pokračovat?

raduz*
16.08.10 13:25

Ne nebude

sasdax*

To jsem si myslel. Takže tyto stahovače jsou poněkud omezeny. Neznám moc stránek, kde není stahování omezeno opisováním textu. Ten můj dotaz byl jenom jako dodatek k tazateli, že i když si stáhne jakýkoli download manager, tak nemusí fungovat na 100%.

bena*

Jak již tu bylo napsáno - nepůjde.

Pokračování je podporované pouze tehdy, pokud to server dovoluje.

Ulož.to jen VIP stahování, které je placené (kredit si nabijete pomocí SMS, PayPal, ...).

vladislav*
hodnocení

0x

Na stahování z Ulozto.cz je dobrý Free Rapid Downloader, v nastavení se zaklikne sledování schránky, pak stačí na Uložto vybrat soubor, zkopírovat URL adresu, která se automatickz přenese do FRD- je to vždy ta první adresa u vybraného souboru-pak zmáčknout start a už to jede. Můžeš si dát do fronty i několik souborů najednou. Nikde se nevyplňují žádná písmena a po vypnutí a zapnutí se dá pokračovat. FreeRapid Downloader - Stahuj.cz

jangrossek*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]