Nejste přihlášen/a.
Ahoj mam ntb dell a strasne mi lita cpu pod 30 to nespadne virem a spywarem to asi nebude ,protoze jsem pouzil dost programu na cisteni i v nouzovem rezimu a nic porad se drzi od 30 do 90 co stim?
doplněno 15.08.10 18:18:avira,microsoft security ess.,norton,spyware ter.malware bit, spybot sd.
Hm, zkusíme se na to podívat blíže. Stáhněte si HijackThis a na email freeware@okamzite.eu
Jak zacházet s programem HijackThis?
HijackThis stáhněte ( hijackthis.de/... nainstalujte a spusťte. Pak klikněte na Do a system scan and save logfile. Nyní proběhne kontrola (trvá chviličku asi 20 vteřin) a po kontrole by se měl otevřít poznámkový blok. Z něj zkopírujte obsah a ten mi pošlete na výše uvedený email nebo přes vnitřní poštu na poraďte.cz
HJT mi něco řekne o počítači a já budu chytřejší. Budu vědět co a jak.
Až budete posílat email, tak do přílohy mi vyfoťte okno Správce úloh systému Windows (spustíte jej Ctrl+Shift+Escape nebo Ctrl+Alt+Delete), tak, aby byly vidět všechny běžící procesy a jejich zátěž CPU (HJT mi jen řekne co běží, ale kolik to zabírá ne).
Pak ještě do přílohy mi vyfoťte seznam nainstalovaných programů (tzn. otevřte ovládací panel Přidat nebo odebrat programy). A zase mi to vyfoťte, tak, aby byly vidět všechny nainstalované programy. Nevadí, když to bude třeba na 10 obrázků, hlavně abych viděl, co tam máte nainstalované.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.