Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat zazipovaný soubor do počítače

Od: jarm® odpovědí: 8 změna:

Přeji hezký večer. Tak jsem s vámi rádci dostala fotoalbum z rajčete na flešku - díky všem co mi poradili.

Mám na flečce, ale bohužel zazipované (a to samo!). Odzipovala jsem - viz obrázek. Chtěla bych konkrétní video nahrát do nějakého souboru( nezazipované) do počítače, ale nerozmím anglickým příkazům. Chci si jej potom nahrát do svého yotube a to musí bý rozbalené.

doplněno 04.03.13 19:45:

nejsem líná a nechci vás využívat. Otázku dávám když jsem já sama vyzkoušela různé postupy.

Jak dostat zazipovaný soubor do počítače

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

shlaighter*
hodnocení

3x

Neodzipovala jste, jenom jste se do archivu "podívala" ;)

Tenhle program neznám, ale třeba u WinRARu stačí daný soubor přetáhnout tam, kde ho chci mít a ze odzipováno (odrarováno, prostě rozbaleno).

Jestli to nepůjde, dělá se to přes "Extract" - vybere se umístění a zase je hotovo.

No a video se už normálně nahraje na YouTube :)

doplněno 04.03.13 19:48:

Trochu pomalejší...

hodnocení

3x

Ta ikonka Extract... vedle ní je šipka, asi další nabídka kam, jak apod

doplněno 04.03.13 19:53:

Až se to extrahuje, potom ta dabídka na obrázku Open with půjde.

hodnocení

Tak fakt to mám v souboru v počítači a mohu to spustit. Já netušila, že se jen dívám na archiv. Tento program moc nepoužívám, stáhla jsem si jej, že jsem potřebovala kouknout na zazipovanou přílohu. Byl součástí něčeho. Díky moc.

doplněno 04.03.13 20:19:

už mám soubory i na yotube. Božínku, kdybych byla tak mladší abych si mohla hezky sama všechno vychytat!

zepe*
hodnocení

2x

neodzipovala jste to ale otevrela jen v programu ten zavrete a na zazipovany soubor kliknete pravou mysi a dejte extrahovat zde nebo do vymi vybrane slozky

dzordz*
hodnocení

0x

Pravděpodobně také půjde otevřít archiv tak, jak je na obrázku, požadované soubory vybrat, chytnout myší a přetáhnout ven, na plochu, do jiné složky nebo tam, kde je chcete mít. Spustí to tu extrakci, kterou jste prováděla dle rad zde, akorát automaticky přímo do cíle.

hodnocení

také díky za radu dzordz.

hodnocení

Jak to popisuje dzordz. Lapla jsem soubor myší a položila na plochu a co myslíte byl tam? BYL a funkční! Jak jednoduché když se to umí!

praivo*
hodnocení

0x

Osobně doporučuji použít 7-Zip, ten je přeložený i do češtiny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]