Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, počítačům příliš nerozumím tak na mě prosím případně mluvte česky. Jde o to, že dříve když jsem měl xp, pak visty, tak mi některá videa nešli přehrávat - vůbec. Nainstaloval jsem si allcodek, což příliš nepomohlo. Mimochodem mluvím o přehrávači windows media player, poté jsem si stáhl windows media player clasic a bylo po problému - vše fungovalo jak má. Byl jsem s tímto přehrávčem naprosto spokojen. Nyní mám win7, chtěl bych opět windows mwdia player clasic, ale nemohu se ho na netu dohledat. Mám problém s tím, že mi při přehrávání nejde obraz, zvuk je ok. Je to dost důležité - potřebuji si přehrát důležité přednášky. Pomohl by ten win med. claasic? Poradíte mi kde ho stáhnout? Dík
Ja osobne pouzivam kmplayer neb zadne kodeky nepotrebuje, ma vse v sobe popripade si to stahne z webu, nac cpat do pc dalsi polozky softu...s kmp absolutni spokojenost..i kdyby doporucim vyzkouset..
Ale KMPlayer je Linuxový a většina programů z Linuxu (Pidgin, GIMP, ...) potřebuje knihovny GTK, aby mohli běžet pod Windows, ne?
A to už vyjde na stejno, jestli instalovat jiný přehrávač nebo do stávajícího přehrávače dát pořádné kodeky.
KMPlayer jsem nezkoušel, ale vím, že lidé co ho používají, tak ho až na vyjímky hodnotí kladně.
No máš vlastně pravdu, jde o zjednodušení názvu nás uživatelů, původní KMPlayer (Konqueror Media Player) byl vytvořený pro Linux, nabízený přehrávač pro Windows se přesně jmenuje The KMPlayer a žádné knihovny jsem k němu nestahovala
Nechte si Windows Media Player a stáhněte si kodeky (jsou asi nejlepší) K-Lite Codec Pack. Nainstalujte a určtě Vám všechna vidiea pojedou. Kdyžtak zkuste VLC Media Player, pokud by ani Windows M.P. s K-Lite nešel.
doplněno 14.08.10 12:21:Nezapomeňte allcodecs před instalací K-Lite odinstalovat.
Můžu se zeptat jakou příponu (formát) mají ta videa?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.