Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebooku zmenil registracni email i heslo

Od: pivomamrad odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

mám takový problém, kdyz se chci prihlasit do FB, tak po zadani emailu i hesla mi vyskoci hlaseni:
Zadaný e-mail nepatří k žádnému účtu
Kdyz se prihlasim pres kamarada, zjistim, ze mne vubec v pratelych nema (jako kdybych neexistoval) a kdyz se podivam na nekterou z fotek, na kterych jsem byl oznaceny, tak jsem pod jmenem Amanda Areone pod registraci
facebook.com/...?#!/cahampion88
nevite nekdo co s tim a jak to mam dale resit¨?
Mockrat dekuji
Martin

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

2x

Myslím, že tohle bys měl řešit na podpoře facebooku, tam ti nejspíš tuhle situaci mohou objasnit

Problém je možná v tom, že se tam nemůže kolega přihlásit. Ale na nějaký kontakt se snad dostane, ne?

pivomamrad

Bohuzel se na svuj ucet vubec neprihlasim. Prihlasil sem se pod kamosovym emailem a heslem a zjistil jsem, ze me jmeno bylo prepsano na Amanda Areone... jako by mne nekdo hackl:(

hodnocení

1x

I bez přihlášení se dostanete na nějaký help, který nabízí mnoho rad. Některé jsou jen v angličtině a jiných světových jazycích, něco je i v češtině. Odhlásil jsem se a proklikal jsem se na nabídku, která by vám možná pomohla (viz obrázek); adresa je facebook.com/...

doplněno 15.08.10 22:36:

Když jsem zkoušel klikat dál, občs mi to přeskočilo do angličtiny, ale v postranní nabídce (vpravo) jsem vždy zase našel češiny, aspoň v mých pokusech.

Facebooku zmenil registracni email i heslo
pivomamrad

děkuji, byl tam i formular, jak resit napadnuti uctu hackerem, tak jsem to vyplnil a odeslal, pak se ozvu jak jsem dopadl;)

Tak to je dobře; ozvěte se, asi to nebude obratem (na rychlost řešení budu taky zvědavý).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]