Nejste přihlášen/a.
Zdravím zdejší rádce a potřebuju prosím radu .
Koukal jsem na video na tn.cz a když jsem si ho pouštěl podruhé,tak mi to překryla reklama.Všiml jsem si v rožku ,,tlačítka blokovat,, a v domění,že bloknu tu reklamu jsem jej zmáčkl.No a výsledek je ,že sem bloknul přehrávání videa a za boha to nemužu obnovit.Můžete mi prosím poradit jak to obnovit?Kde hledat? Prohlížeč je Mozilla.Jinak u IE to šlape.
Když to napíšete ,jak se říká po lopatě,tak se vůbec nebudu zlobit.Díky Jambus
tn.cz - co to je? Aha, to je ten "slavnej" bulvární web, co ho každý den musí připomínat v tv novinách, aby si ho vůbec někdo všimnul a zvýšili tím uměle svoji návštěvnost.
taky jsem tam nikdy nebyl, ten print je ze stream a pro podporu návštěvnosti koupili i jyxo, což mě mrzí neb to je slušný hledač cen a tím občas nedobrovolně přispívám návštěvnosti novákům
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.