Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Mám problem s ICQ 7.2. Kdykoliv kdy otevřu chatovací okno, tak se mi automaticky otevře chatovací okno se všemi přáteli z kontaktů, a začne jim to posílat úplný nesmysli. Nevíte někdo čím by to mohlo být prosím?
Předem děkuji za odpověď.
S pozdravem
MTHD
ICQ odinstalujte a nainstalujte nějakou náhražku (například QIP, Miranda, Pidgin, ...). ICQ nepoužívám, tak nevím, v čem by byl problém, ale myslím, že ICQ bude buď špatně aktualizované nebo poškozené. Další možnost je, že počítač může být infikovaný. Počítač doporučuji projet antivirovým i antispywarovým programem a odeslat mi na email freeware@okamzite.eu zprávu (log) z programu HijackThis. Dobré by bylo počítač, jak tu již někdo psal, vyčistit. Doporučuji použít programk CCleaner. Vyčistěte jak disk, tak i registr.
Jak zacházet s programem HijackThis?
HijackThis si stáhněte například odsud → hijackthis.de/... a nainstalujte. Pak HJT spusťte a klikněte na Do a system Can and save logfile. nyní proběhne vyhledávání a až skončí, otevře se Poznámkový blok (nebo jiný textový editor) a ten zkopírujte a odešlete na výše uvedený email. Až Vám napíšu co opravit (fixnout), tak spustíte HJT a kliknete na Do a system scan only a v seznamu položek najdete to, co jsem Vám napsal, ať fixnete. Až to vyberete, tak klikněte na Fix checked. To je vše, je to jednoduché, nemusíte se ničeho bát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.