Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Picasa3 ztráta fotek

Od: pavlos® odpovědí: 3 změna:

nestalo se vám taky někdy,že vám zmizly fotky z picasa3?já je mam pryč nenávratně,jen jse zahlídl hlášku probíhá konfigurace picasa,dík

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Picasa nepoužívám, ale stalo se to kamarádovi a za den (nebo dva) je měl zpátky. Čím se to stalo netušil, ale fotky se mu opět objevily

pepane*
hodnocení

0x

*bzum*Jo mně se to stávalo a stává pravidelně*haha*.I když nyní už méně.Poprvé to bylo na mrtvici.Nyní jsem už zvyklá.Mám zálohy.:D

doplněno 11.08.10 22:48:

*bzum* Mně zmizly uplně.

alf*
hodnocení

0x

nejsou jen v picase nebo zmizely i z disku? Picasu používám pár let, ne tedy nějak do hloubky jen jako jednoduchý prohlížeč hlavně pro funkci poslat fotky na web a zatím se mi to nikdy nestalo. To druhé by mě děsilo, zálohuji jen občas, fakt je, že obvykle ještě tak rok mám fotky i ve foťáku než se zaplní karta a mezitím bych je jistě měl na ext. HDD.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]