Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl by jsem se zeptat. když chci z notebooku přetáhnout souboury do mobilu pomocí USB...zapojím USB do notasu i do mobilu a na ploše notebooku se objeví že : Zařízení USB nebylo rozpoznáno (jedno ze zarizeni USB pripojených k tomu PC nepracuje správně a systém Windows jej nerozpoznal.) Zkoušel jsem to asi 20krát, ale pořád je to to samé... nevím si rady... pomůže někdo?
Díky Mates
Mas k tomu mobilu nainstalovany nějaký software? Pokud ano, připojuješ mobil před jeho spuštěním, nebo až po něm? A co říká ta hláška "USB nebylo rozpoznáno"? Mně v takových případech nabízí kliknout na bublinu a tam jsou nějaké další pokyny, co dělat. A co jiná USB zařízení? Už někdy něco comp nerozeznal?
k tomu mobilu jsem nic neinstaloval ... říká pouze to že nedokázal systém windows rozpozant zařízení ... když na to kliknu objeví se pouze tabulka že je práve připojená USB myš která funguje správně a neznemé zařízenbí které nelze rozpoznat nic vic ... a jinak komp dycky vše rozpoznává
doplněno 11.08.10 13:57: a když jsem to zkusil na jiných dvouch počítačích tak to také nerozpoznali
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.