Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Někdo si udělal duplictní můj profil na FCB

Od: facebookproblem odpovědí: 2 změna:

Někdo si na FCB udělal "můj" duplicitní profil (co jsem tam měl zkopíroval), má stejné jméno (jen uživatelské se liší), stejnou fotku, stejné informace.

Mám strah, aby nezačal mým jménem dělat bordel, třeba někoho urážet nepropagovat fašismus a dotyčný postižený/postižená si bude myslet že to jsem já (uživatelské jméno třeba zkoumat nebude, ale bude to posuzovat jen podle fotky a jména před ní)

Jde s tím něco dělat? Musí se to hlásit na supportu v češtině nebo v angličtině?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Přes nápovědu/kontaktujte/často_kladené_otázky jsem našel odkaz na formulář k podobným účelům sloužící: facebook.com/... , který má českou legendu (viz přiložený obrázek), zkuste ten.

Někdo si udělal duplictní můj profil na FCB

hodnocení

0x

Nahlasit to lze ale co vim tak se tim skoro prd dela... dalsi typ proc tam nemam zadne udaje ani fotku, a kdo vi presto me najde a zna :P

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]