Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Větráček - nastavení

Od: ondra112* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, mám notebook a větráček je nastavenej na malý výkon jak nastavím větší výkon?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

diamantovymagnat*
hodnocení

0x

co v biosu?

hodnocení

0x

V ntb jsou pojistky ktere funguji snad mimo bios neb vetrak chrani vic veci a kdyby nefrcel spravne nebo vubec tak se ntb vypne, ja osobne bych do toho nehrabal ..clove s vyjadrovanim "vetracek" neni idealni zasahujici do biosu..jen muj nazor...

hop®
hodnocení

0x

Ondro, možná jsem blb, ale jak se zjistí na jakej výkon je větráček nastavenej?

doplněno 09.08.10 23:04:

... já mám v NB větráček, kterej si větrá jak je potřeba, žije si svým vlastním životem, já mu důvěřuju a zatím nezklamal. Občas větrá, občas chrápe. Mám tu čudlík, kterým ho trošku utlumím (když je moc aktivní) aby nefofrnil moc nahlas, ale pak se mi zase zpomalí počítadlo aby se nespálilo. A takhle spolu už léta všichni úspěšně žijem! :)

michal958*
hodnocení

0x

ja ma u netebooku taky takovej ten vetracek do usb a vykon nastavit nejde to vas mohu ujistit ten malej moturek co tam je je rad ze se toci, a vetsi vykon z nej rozhodne nedostanete

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]