Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrnitost monitoru

Od: vojta888 odpovědí: 10 změna:

Zdravím,

Mám takový problém , nevím čím to je ale z ničeho nic se mi na obrazovce začalo zobrazovat zrnění , myslím si že je něco v PC a né že je to Monitorem , ale nevím kde to mám dát takže sem to dal tady..

Tady se můžete podívat sami jak to vypadá img39.imageshack.us/...

Prosil bych vás o radu jak si s tímhle poradit , jestli to vůbec jde :D

Díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vojta888
hodnocení

většinou když pc pracuje tak zrnitost naskakuje

hanher*

Zkuste se mrknout na dat. kabel od PC k monitoru.

Pro jistotu zkuste ještě zaktualizovat ovladače GK.

playerx*

Kdyby to bylo kabelem od monitoru, tak by to nebylo videt na screenshotu, spis bych rekl ze Ti odchazi grafika.

hanher*

A proč by to jako nemohlo být vidět?

playerx*

Porotoze printsreen nefunguje tak, ze ti pri stisku tlacitka vyleti z pocitace fotak a vyfoti monitor?

hanher*
09.08.10 21:37

*zed**ee**zed*

hanher*

Takže když se mi budou na monitoru dělat pruhy, a já zmáčknu PRTSCR, tak tam ty pruhy nebudou? Nebo jak?

playerx*

zalezi proc se ty pruhy delaj. pokud kvuli kabelu tak nebudou.

playerx*

mam to brat tak ze tohle opravdu neni problem kabelu? :) stane se :D

zajixxx*
hodnocení

0x

Cawes takže předpokládám že ten obrázek je scrrenshot, jak již bylo výše nademnou uvedeno, to znamená že z nejvyšší pravděpodobností nebude nic s monitorem popřípadě s kabelem...Grafika je integrovaná nebo ne? když ne co třeba přehřívání? Zaseknutý, nebo přidřený zaprášený větřáček? Může docházet rušení...tj.větřáčky nebo špatný zdroj...:D Nebo také ta odcházející GK, vůbec jsi neuvedl jaký máš monitor pc...jak starý..aj.. :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]