Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jakej byste mi doporučili wifi router pro můj 50 Mbps internet s open IP adress. Chci aby mi router nezměnil ip adresu abych mohl zakládat servery pro hraní a podobně. Můj znamí si koupil wifi router a změnilo mu to ip adresu a pak nemohl zakládat servery a když se to pokusil nastavit tak to nešlo. Díky.
V podstate muzes vzit cokoliv, s tim ze u routeru muzes vypnout routovani, ja osobne mam dobrou zkusenost s levnymi TP-linky.
Ale když vypnu routování tak nebudu moc mít napojený větší počet zařízení ne? Líbí se mi tento alfacomp.cz/...
Díky
To zalezi na Tvem poskytovateli, jestli budes moct pripojit vic zarizeni. Bohuzel nemuzes mit verejnou IPadresu a zaroven bejt v NAT (za routerem).
doplněno 09.08.10 19:28:muzes si teda fowardovat porty, ale to uz je trochu slozitejsi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.