Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký WiFi router?

Od: frantus® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jakej byste mi doporučili wifi router pro můj 50 Mbps internet s open IP adress. Chci aby mi router nezměnil ip adresu abych mohl zakládat servery pro hraní a podobně. Můj znamí si koupil wifi router a změnilo mu to ip adresu a pak nemohl zakládat servery a když se to pokusil nastavit tak to nešlo. Díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

playerx*
hodnocení

0x

Tak si kup klasicky wifi AP, Router slouzi na "oddeleni" dvou siti.

hodnocení

A konkrétně jaký by jste mi doporučil si koupit? Díky.

playerx*

V podstate muzes vzit cokoliv, s tim ze u routeru muzes vypnout routovani, ja osobne mam dobrou zkusenost s levnymi TP-linky.

hodnocení

Ale když vypnu routování tak nebudu moc mít napojený větší počet zařízení ne? Líbí se mi tento alfacomp.cz/...
Díky

playerx*

To zalezi na Tvem poskytovateli, jestli budes moct pripojit vic zarizeni. Bohuzel nemuzes mit verejnou IPadresu a zaroven bejt v NAT (za routerem).

doplněno 09.08.10 19:28:

muzes si teda fowardovat porty, ale to uz je trochu slozitejsi :)

hodnocení

Aha takže se zřejmě s open ip adress mohu rozloučit.

playerx*

myslis tim verejnou ip adresu tak tu v natu ztratis, bude pridelena routeru a router ti prideli vlastni adresu pomoci dhcp. da se to resit tim port fowardingem. nejlip udelas kdyz se zeptas sveho poskytovatele. od koho mas net?

hodnocení

Internet mam od Rio media. www.riomedia.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]