Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Animace fotky

Od: menee odpovědí: 6 změna:

V jakém programu docílím aby se tomuto kytaristovi pohybovala ruka jako že hraje.. šlo by to třeba v Gimpu?

Animace fotky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Gimp umí hodně, ale jestli animovat obrázky, to nevím; asi ano, photoshop prý něco takového umí ( programujte.com/...) Měl jsem kdysi takový prográmek, ale nevím, jestli se mi ho ještě podaří najít v nějakých starých zálohách; když tak se ozvu. Především animovaný může být jen gif, rozhodně ne třeba jpg (ten ale zase nejde vystavit tady). Princip je ten, že několik rozfázovaných obrázků dá ten prográmek dohromady a načauje, jak se postupně objevují. Pak jsou taky morfovací programy, které propojí první a poslední obrázek a ony pak plynule přecházejí jeden ve druhý. Rozhodně to tedy chce mít ty obrázky rozfázované (aspoň dvě fáze) , což by mělo jít ledačíms. Jinak nějaké programy z této oblastíi jsem našel na Slunečnici ( slunecnice.cz/...), ale jsou téměř vesměs placené, maximálně shareware, až na FastStone Image V/.... Ten toho umí moc, takže si v té záplavě dovedností nejsem jist, zda umí i to co chcete. Při jiném vyhledávání jsem tam ale našel další programy, které by vám mohly vyhovovat lépe a jsou free ( slunecnice.cz/...)

No a taky byste se mohl podívat na diskuzi na toto téma, třeba vám k něčemu bude. A poradit se s googlem.

pepane*

kartaginec já mám FastStone Image Viewer 4,0 co má navíc 4,2?*nevi*Nějak se nemohu nikde dohledat odpovědi.Díky.

stahuj.centrum.cz/...

doplněno 09.08.10 20:09:

*placni*Děkuji, nevadí.Je to opravdu šikovný prográmek.Hlavně zdarma a v češtině.*palec*

TAk to bohužel nemohu sloužit. Asi jsem vzbudil dojem, že o tomto programu vím více, já jen četl popis a recenze. Takže vím, že má umět hodně, ale nevím (jak jsem i psal), co přesně. :(

charlies*

Sice offtopic, ale nedá mi to. Změny v FastStone Image Viewer 4.0-4.2:

* Now it is possible to batch convert images into PDF files
* Enhanced the magnifier
* Optimized the loading speed of Window
* Improved the loading speed of JPEG images and embedded preview of RAW images
* Improved the rendering quality when the Smooth option is turned on
* Added "Auto Crop"to the Rotate window
* Added more callout styles in Draw Board
* Added an option to the Settings (press F12) to specify the location (top or bottom) for displaying filename information in full screen
* The Smooth option is turned on by default for better image rendering.
* Enhanced Contact Sheet Builder.
* Other minor improvements.

zdroj:

filehippo.com/...

hanher*

Fakt hezký, v ruštině by to nebylo?

doplněno 09.08.10 21:24:

* Nyní je možné dávky převádět obrázky do PDF souborů
* Vylepšené Lupa
* Optimalizováno zatížení rychlost Window
* Lepší nakládání rychlost snímků JPEG a vložený náhled snímků RAW
* Lepší kvalita renderování, kdy je možnost Hladké zapnuta
* Added "Auto
Oříznout "k oknu Otočit
* Přidáno více Popisek styly v kreslícím rady
* Přidána možnost nastavení (stisknutím tlačítka F12) upřesnit umístění (nahoře nebo dole) pro zobrazení názvu souboru informací v celé obrazovce
* Možnost Hladký je ve výchozím nastavení zapnuta pro lepší image rendering.
* Užší kontakt listu Builder.
* Další drobná vylepšení.

pepane*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]