Nejste přihlášen/a.
Na stolním počítači mám Win XP prof. a za dobu používání jsem s ním sžitý.Mám ho jen na disku C:,na druhém logickém disku D: není žádný systémový soubor.Mám nastaveno i "Vypnout nástroj obnovení systému na všech jednotkách" a další drobnosti,které systému brání v zabírání dalšího místa.
Teď mám nově notebook a tam jsou Win7.Nelíbí se mi,že nad ním není zdaleka taková kontrola,i po přeinstalaci zabírá místo i na logickém disku D: a hlavně - byl jsem zvyklý v XP dělat zálohu překopírováním složky Documents and Settings,ale ve Win7 se s ní nedá pracovat,hlásí to při snaze o kopírování chybu-i když to dělám se složkou Users,která je jejím zrcadlem či co. Nastavení plochy a dalších věcí ála WinXPtéž nefunguje,jako to bylo ve Vistách.Je nějaká cesta,jak si Win7 přizpůsobit k obrazu svému a okleštit je o balast?
Najit ovladace k ntb na win7 vasi bit verzi postahovat a stahnout nejakou necracklou werzi vasich win,muzu dat odkaz, pokud ma ntb stitek se serial keyproduct cislem tak to neni zadny problem, naistaluje si clovek nutne ovladace system se sam postara o jejich update a je to ok tak ja clovek chce pak je na nem zda dohodi barvitkove ovladace pro fn klavesu a spol...
Vetsina vyrobcu to tak dela ze vse zaprasene nesmysli zalohuje vedle, jinak Win7 ma dva disky vzdy TEn kde sedi a jsou tam uzivatelova data a pak 100 MB patrition kde je jakeci cosi duleziteho, proto pri instalaci vzdy delam tri disky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.