Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení hardisku přes USB

Od: frantaa odpovědí: 6 změna:

Zdravím, odešla mi základní deska v notebooku, koupil sem kabel abych mohl hardisk připojit k jinýmu počítači přes usb. Měl sem profil na heslo a po připojení k jinýmu počítači přes usb se nemohu dostat do dokumentů a do všech souborů co bylo na adminovi. Hází mi to chybu "přístup byl odepřen". Mohu se nějak dostat k těm datům? heslo znám ale nevim zda ho musím někam zapsat...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ja to vyressil otevrenim v linuxu, ale ten by asi po ruce nebyl zhe..

frantaa
hodnocení

ten bohužel nemám... dal by se nějak nainstalovat na jinej externí hardisk? akorát je ještě problém v cdromce, otevře se, točí se, ale cd se nenačte, a v tento počítač se ani nezobrazuje že tam je...

Budu strilet od boku ale myslim ze to byl SLAX mel cca 200mb a sel bootovat jak z cdrom tak i z flashky 512mb oba disky videl a copirovani probehlo rovnou do noveho pc na plochu..zadna hesla nic...

raduz*
hodnocení

0x

Jaky pouzivate system? winxp? windows7?

Evidentne budete muset vlastnictví slozky

doplněno 09.08.10 08:43:

Evidentne budete muset prevzit vlastnictví slozky

pardon vytratilo se mi jedno slovo

frantaa
hodnocení

windows xp používám

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]