Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stavba starého pc

Od: louhy50* odpovědí: 2 změna:

stavěl jsemsi dnes starý pc a náhodou jsem našel hdd s win 98 tak sem to vše připojil po nabotování to píše:

Chybné volání dynamického připojení VxD zařízení 3, služby B

Konfigurace systému windows není platná . Spuště znovu instalační program systému windows a opravté problém.

Pokračujtestisknutí libovolné klávesy tak stisknu a ukáže se niný můžete počítač bez obav vypnout.

Ale já nemůžu najít instalační CD a ikdybych ho našel nechce se mi to dělat.

Je jiné řešení?,,

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To je bohuzel chyba widli, stari a po instalaci nekombitbilnosti,..bez cedla ani ranu a cert vi jestli by s cedlem neco bylo..

bena*
hodnocení

0x

Windows 98 už je abandonware, takže bych se neměl dopouštět trestného činu pirátství.

Ke stažené → uloz.to/... (jsou tam všelijaké operační systémy ke stažení) a klíč Vám mohu poslat přes interní poštu nebo emailem.

Ale místo Win98 doporučuji Windows Millennium (ME), protože má v sobě mnohem víc ovladačů a je o něco málo bezpečnější a rychleji bootuje.

Však vyberte si na té adrese.

doplněno 09.08.10 10:43:

Doporučuji před instalací přeformátovat disk. Pozor! formátováním ztratíte všechna data na disku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]