Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy na uložto.cz

Od: baruskaska* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, chci si stáhnout z uložto.cz video ale říká mi to že jsem špatně opsala text,já nejsem slepá...Nemůžu to mít nějak zablokovaný?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

2x

*jasne*I mě se to teď stalo, takže chyba bude na servru;) Zkuste to později.

sondaw*
hodnocení

0x

Někdy je potřeba text vložit i několikrát, než se to serveru "líbí", prostě zkus jiný text

baruskaska*
hodnocení

To nepomáhá,už jsem to zkoušela hodněkrát*plac*...Furt mi to hlásí to samý...A nikdy to nedělalo, nevim co s tím je.

sondaw*

Zkusím to, dej mi odkaz

baruskaska*
hodnocení

hanher*

Fakt to nejde, je to asi rozbitý :-D

baruskaska*
hodnocení

tak aspon,že vím že to není v mým kompu ale u nich na serveru:)dík

sondaw*

Mají tam nějakou chybu oni, zatím to opravdu nefunguje

krulis*

Hm,ja jsem otevřel tvůj odkaz,zkopíroval název toho souboru,dal do vyhledavače uložta a otevřel ho ůplně znova a už to jde.

bena*
hodnocení

0x

A zkoušela jste stáhnout tento seriál přes jiný odkaz?

Zkuste některý z těchto → ulozto.cz/...

doplněno 08.08.10 12:24:

Nebo jestli chcete, tak se zdarma zaregistrujte na Share-rapid.com (obdoba Ulož.to) a stáhněte si ho od tamtud → share-rapid.com/...

vosikac*
hodnocení

0x

Už to jde normálně ;)

kahsa*
hodnocení

0x

nebo to mhlo bejt tím že jste nerozlišovala velké amalé písmenka...

bena*

Ne, něšlo nám to všem a já na to dbám při psaní captcha kódů...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]