Nejste přihlášen/a.
Dobrý den prosím poraďte..mám tento DVB-T tuner USB k notebooku ale někam jsem zandal to instalační cd ..mezitím jsem přeinstaloval window a chtěl jsem zas používat ten tuner...ale nenašel jsem cd ( na Cd je progrma a drivers) progrma jsem si našel a stahl na netu ale ty drivers nikde nemohu najít..prosím pokud někdo máte tento program + drivers napište i to a nějak se domluvíme...a nebo stačí jen link na stažení.
Děkuji moc .
doplněno 07.08.10 12:52:Ještě dodám ten odkaz : safeguard-eshop.net/...
Ty nevím , ale vyfotil jsem alespoň obal s tunerem...jinak zkusím to co jste mi napsal...děkuji
To už jsem vše zkusil ...když to tam nabehlo tak sem pripojil a nic..tak sem musel dát OK a dalo se tam okno připojit nový hardware...a nic...pak se zobrazilo že bude hardware pracovat špatně co s tím?
Jinak ještě něco je zde:
.
a zde se s tímto zařízením řeší nějaký problém:
.
.
A ještě dotaz:
do noťasu jsem na toto zařízení také pokukoval, jaké jsou Vaše zkušenosti s ním?
Na Aukru se dá koupit za dobré peníze, ale nevím nevím. . .
doplněno 07.08.10 14:14:Ty odkazy nějak nefičí, tak ještě jednou:
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.