Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung nebo ACER?který?

Od: samuella30 odpovědí: 15 změna:

Ahoj, zajímalo by mi jaký je podle vás dobrý notebook Samsung nebo ACER?všichni mi říkaj Samsung nekupovat,ACER je nejlepší zančka.Tak nevím.Koukala jsem na oba a oba mají stejný parametry.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Zde to bude, co jiný rádce to jiný názor*vtip*

Především, alespoň u mě to tak bylo, šlo o vzhled. 2 letou záruku budete mít u obou a pokud se něco pokazí po záruce, zaplatíte opravu také u obou.

Osobně se mi ACER nelíbí, vyjímkou je ale ACER Ferrari 200 *srdce*:D

Koupil jsem SonyVaio, ale jen díky výhodné ceně, nižší o 7.000kč oproti novému, byl 3 dny starý, jinak bych volil ASUS.*palec*

marenka*

Mám dva Asusy a super *palec*

mirdik
hodnocení

0x

ahoj dej sem odkazy na oba ntb teba z alzy nebo tak odněkud rád se na ně podívám sám mám acer aspire 5738 g a není to nejhoší ale ty samsungy se mi zdaji docela taky dobry.

hodnocení

0x

Nějak mě je proti srsti obojí... Mám doma 2x HP a nemůžu si ani v nejmenším stěžovat.

pu®
06.08.10 22:22
hodnocení

0x

Acer ne *stop*

vosikac*
hodnocení

0x

:)Ale pokud volíte jen mezi těmito dvěma, tak rozhodně ACER;)

mirdik
hodnocení

0x

taky se priklanim za ACERY co sme cet zde na poradte hodne lidi rikalo jak se ACER zlepsil co se tyce servisu atd.. take je dosti levny.

markus71*
hodnocení

0x

..no ani jeden není žádný zázrak. Acer mám, pokud je tam AMD, dost hučí. Koukej po Intelu, tolik se nezařívá CPU. Jinak bych radil HP, ale záleží na co ho chceš používat. Na Word, net a poštu stačí jakýkoliv :)

mirdik

presne tak AMD nebrat kamosovi se zahrejva myslim ze athlon x2 2ghz na aspire 5... nevim presne typ uz pri cs 1.6 tak ze rozhodne intel

grafika hd 3200

krulis*

Každý procák se zahřívá...

mirdik

nj ale pri csku 1,6 se prece nemuze zahrejvat 2ghz dvoujadro s radeonem 3200 tak aby se ntb prehral a vypnul.

krulis*

Na noťasu mám AMD Athlon 2,1 Ghz a ATInu HD 4200 a při CS se mi to vůbec nepřehřívá,žadný problém.

mirdik

tak to ma bejt :D

samuella30
hodnocení

já to chci jako dárek pro tátu.On to bude mít jen na poštu, internet na ty základní potřeby.

mirdik

tak dej odkaz, na to co říkš by stačil snad každej ntb.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]