Nejste přihlášen/a.
Ahoj, zajímalo by mi jaký je podle vás dobrý notebook Samsung nebo ACER?všichni mi říkaj Samsung nekupovat,ACER je nejlepší zančka.Tak nevím.Koukala jsem na oba a oba mají stejný parametry.
Zde to bude, co jiný rádce to jiný názor
Především, alespoň u mě to tak bylo, šlo o vzhled. 2 letou záruku budete mít u obou a pokud se něco pokazí po záruce, zaplatíte opravu také u obou.
Osobně se mi ACER nelíbí, vyjímkou je ale ACER Ferrari 200 :D
Koupil jsem SonyVaio, ale jen díky výhodné ceně, nižší o 7.000kč oproti novému, byl 3 dny starý, jinak bych volil ASUS.
..no ani jeden není žádný zázrak. Acer mám, pokud je tam AMD, dost hučí. Koukej po Intelu, tolik se nezařívá CPU. Jinak bych radil HP, ale záleží na co ho chceš používat. Na Word, net a poštu stačí jakýkoliv
presne tak AMD nebrat kamosovi se zahrejva myslim ze athlon x2 2ghz na aspire 5... nevim presne typ uz pri cs 1.6 tak ze rozhodne intel
grafika hd 3200
nj ale pri csku 1,6 se prece nemuze zahrejvat 2ghz dvoujadro s radeonem 3200 tak aby se ntb prehral a vypnul.
Na noťasu mám AMD Athlon 2,1 Ghz a ATInu HD 4200 a při CS se mi to vůbec nepřehřívá,žadný problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.