Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mechanika Samsung

Od: luboso* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.

Po zapojení mechaniky Samsung na sata řadič SIL 3512,při startu bios načte obě zařízení a zatuhne Počítač bootuje z IDE řadiče, na SATA mám jen HDD 160GB + DVD Samsung HS-S223L,pokud jedno zařízení odpojím tak mi PC naběhne a když datový kabel připojím tak si ho systém najde a je "vidět" nevím co je špatně

díky za radu Luboš

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

playerx*
hodnocení

0x

Chapu spravne ze : takze chapu spravne ze na SATA mas 2x mechaniku + disk a na IDE mas disk se systemem?

doplněno 06.08.10 19:09:

sry ze jsem to napsal tak zkomolene :) jinak kdyztak jeste napis jakou mas zakladni desku.

doplněno 06.08.10 19:15:

Jinak koukam ze tebou udavany radic ma pouze 2 SATA porty, nova mechanika je pripojena na radic a zbytek na desku?

luboso*
hodnocení

deska je msi 6398 845 ultra,Disk HDD 160 GB mám na sata řadiči + DVD systémový je na klasice IDE při startu si to najde tu 160 a DVD a zatuhne na desce řadič SATA není

playerx*

jediny co me napada je flash biosu na posledni verzi (pokud tak neni)vypada to ze raic funguje normalne (vzhledem k tomu ze jdou diky pripojit jako hotswap ve windowsech

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]