Nejste přihlášen/a.
Zajímá mě, zda stahování ze serveru You Tube je skutečně zdarma. Sice podle serveru videomix je to tak prezentováno, ale na úvodní webové stránce You Tube nacházím sdělení You haven been added a subscription. Tomu rozumím, že požadují nějaký příspěvek. Tak jak to vlastně je? Děkuji za informaci.
Já si myslím, že stahování z Youtube je zdarma. Protože kdyby bylo placené, tak nepůjdou stahovače nebo budou vyžadovat peníze nebo nějakou registraci s kontem.
Na stahování z YouTube doporučuji aTube Catcher (zdarma)
Díky moc za odpověď, která mě naprosto uspokojila. Podle mnou sledovaných dotazů v této poradně jsou Vaše odpovědi vždy perfektní. Co bych za to dal mít takového počítačového machra v blízkém okolí. Gratuluji.
Cawes, nejlepší je stáhnou si Mozillu Firefox tam tam má integrované stahování z fšeho snad :D youtubko, stram...Navíc to má i výhoduže nemusíš hledat nějaký externí program nebo internetouvou stánku...a navíc ta pohoda kdykoliv připrven na stažení :D dvakrát klikneš a stahuješ :D
doplněno 10.08.10 15:58:Mimochodem sem zapoměl uvés že je to doplněk do Firefoxu,Download Helper...
Ano, ale stáhne to v FLV a na to potřebujete extrení program nebo kodek do Windows media Playeru. Takže konec konců to ještě zabere víc místa než to, co tu píšeme.
IE je intergovaný a v osmé verzi je +/- stejně dobrý jako firefox nebo opera nebo chrome, atd. a Vy jen stáhnete ten aTube Catcher, který Vám to video převede třeba do wmv nebo avi a to přehrajete bez problému ve WMP.
Takhle musíte stáhnout firefox, pak do něj ještě doplněk a ještě přehrávač FLV (např. FLV player nebo VLC Media Player nebo jiné kodeky do WMP).
Je to zadarmo, my máme staženej program Free YouTube to MP3 converter, teď je to nějaký divný, myslim, že mi to vůbec nešlo stáhnout, ale je to v pohodě, sice to trvá dýl, ale jde to a nemusíš nic převádět, stáhne se to jako MP3 rovnou.
Náhodou sem narazil na tohle v20.lscache7.googlevideo./... m mělo by to jít bez čehokoliv dalšího.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.