Nejste přihlášen/a.
LIDI PLS HELP.ZMENIL SEM ROZLISENI A MAM CERNOU OBRAZOVKU.NOUZOVY REZIM SEM SKOUSEL ALE NIC.PLS HELP.PISU Z MOBILU
Záloha systému, která je nabízena při instalaci systému z recovery na HDD, pak je vyžadováno vložení CD/DVD, kam se nahraje záloha systému pro případ jeho pádu, a nebo originál CD se systémem.Po načtení je výběr možností jako je kompletní přeinstalace, instalace ovladačů a nebo jen oprava systému.
AHA.TAKZE ORIG.CD WINU.A TO JAKO TAM DAM A HNED SE MI TO UKAZE?SE DO TOHO TOTIZ PUSTIM AZ ZITRA
Dělal jsem to asi 5x cca před 5 měsíci, ale už nevím jak to přesně je.Uvidíš po vložení, samo tě to navede a dej oprava systému
HLE DAL SEM TAM 1 A PAK TO NAPSALO HESLO UZIVATELE ADMINISTRATOR.A KDYZ ZADNY HESLO NEMAM , TAK SEM NEPSAL NIC A DAL ENTER A TED TU MAM C:WINDOWS A NEVIM CO TAM MAM NAPSAT.
Ted jste v konzoli pro opravu systemu windows. Muzete se pokusit o opravu - ale poradne nevim, co tam chcete vlastne provadet... precetl jsem si celou diskusi, co psal kolega a mel jste se dostat do uplne jineho stavu, nez jste ted, takze to popisi jeste jednou:
Vlozit bootovaci CD se systemem - nabootovat z nej - dat instalaci - az se zepta poprve na opravu, dejte ne - ze chcete jakoby instalovat system znovu. Nactou se ovladace - budete mit modrou obrazovku a otazku, jestli cchete instalovat system, dejte ano, dosanete hlasku, ze byl nalezen system windows - jeslti jej chcete opravit - az tady dejte ano a pak se nechte vest tim, co vam bude PC psat
JOOOOOOOOOOOO UZ SEM TO OPRAVIL A VIDIM SIPKU A SVELE MODRO U OBRAZVKU WIN A NECO SE INSTALUJE A JE TO PRY ZA 37 MIN
Zmente rozliseni ve stavu nouze - pravy klik kdkeoliv na plose - vlastnosti - zalozka nastaveni a zmensete si rozliseni
doplněno 05.08.10 09:55:Pripadne misto stavu nouze zkuste vybrat - rezim VGA
pouzijte misto nouzoveho rezimu, rezim VGA, tam by to melo jit zmenit
doplněno 05.08.10 10:23:A pokud to nepujde, tak z nouzoveho rezimu odinstalujte ovladace ke graficke karte. Pc najede v default nastaveni a zacne si hledat a instalovat ovladace znovu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.