Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cerna obrazovka

Od: onenick odpovědí: 33 změna:

LIDI PLS HELP.ZMENIL SEM ROZLISENI A MAM CERNOU OBRAZOVKU.NOUZOVY REZIM SEM SKOUSEL ALE NIC.PLS HELP.PISU Z MOBILU

33 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*F8 a poslední známá konfigurace

onenick
hodnocení

RIKAM TO NEFAKA.V F8 MAM 3MOZNOSTI ,VXBERU COKOLIV A NIC

vosikac*
04.08.10 21:22

A F11?

onenick
hodnocení

TAKY N.NIC NEUDELA.SLYSIM NEJAKY ZVUK ALE NIC

vosikac*

A přes zálohu na CD/DVD, pokud máš zkusit opravu systému?

onenick
hodnocení

JAKE CD?TO SE DELA JAK?

vosikac*

Záloha systému, která je nabízena při instalaci systému z recovery na HDD, pak je vyžadováno vložení CD/DVD, kam se nahraje záloha systému pro případ jeho pádu, a nebo originál CD se systémem.Po načtení je výběr možností jako je kompletní přeinstalace, instalace ovladačů a nebo jen oprava systému.

onenick
hodnocení

AHA.TAKZE ORIG.CD WINU.A TO JAKO TAM DAM A HNED SE MI TO UKAZE?SE DO TOHO TOTIZ PUSTIM AZ ZITRA

vosikac*

Dělal jsem to asi 5x cca před 5 měsíci, ale už nevím jak to přesně je*hi*.Uvidíš po vložení, samo tě to navede a dej oprava systému;)

onenick
hodnocení

OK SNAD TO PUJDE.JINAK KDYZ SE PO SLEPU PRIHLASIM,TAK SLYSIM TU UVODNI MELODII.A SRY ZA VELKY PISMENA ALE JSEM NA MOBILU A NEJDE TO VYPNOUT:D

vosikac*
hodnocení

0x

Jinak ještě koukni zítra sem, jistě se někdo připojí a přidá svůj názor:)

onenick
hodnocení

HELE JA SEM DAL TO OPRAVIT A TED TU MAM NEJAKOU OTAZKU A NEVIM CO S TIM.

raduz*

Vsichni tu mame kristalovou kouli a zcela jiste vime, co Vam to pise*zed*

onenick
hodnocení

PRI TY OPRAVE MI TO PISE.NA KTERE INSTALACI SYSTEMU WINDOWS SE CHCETE PRIHLASIT?

raduz*

Pokud tam mate jednu instalaci windows - tak pochopitelne k te prvni - cili 1

onenick
hodnocení

TAKZE TAM MAM NAPSAT 1 A DAT ENTER?

onenick
hodnocení

HLE DAL SEM TAM 1 A PAK TO NAPSALO HESLO UZIVATELE ADMINISTRATOR.A KDYZ ZADNY HESLO NEMAM , TAK SEM NEPSAL NIC A DAL ENTER A TED TU MAM C:WINDOWS A NEVIM CO TAM MAM NAPSAT.

raduz*

Ted jste v konzoli pro opravu systemu windows. Muzete se pokusit o opravu - ale poradne nevim, co tam chcete vlastne provadet... precetl jsem si celou diskusi, co psal kolega a mel jste se dostat do uplne jineho stavu, nez jste ted, takze to popisi jeste jednou:

Vlozit bootovaci CD se systemem - nabootovat z nej - dat instalaci - az se zepta poprve na opravu, dejte ne - ze chcete jakoby instalovat system znovu. Nactou se ovladace - budete mit modrou obrazovku a otazku, jestli cchete instalovat system, dejte ano, dosanete hlasku, ze byl nalezen system windows - jeslti jej chcete opravit - az tady dejte ano a pak se nechte vest tim, co vam bude PC psat

onenick
hodnocení

JOOOOOOOOOOOO UZ SEM TO OPRAVIL A VIDIM SIPKU A SVELE MODRO U OBRAZVKU WIN A NECO SE INSTALUJE A JE TO PRY ZA 37 MIN

raduz*
05.08.10 09:22

super!*palec*

onenick
hodnocení

NEJAK SE MI TO ZASEKLO NA 34 MINUTACH ALE JINAK TEXT ATD BEZI

onenick
hodnocení

HLE HELP CHCE TO PO ME KEY OD WINU JENZE NEJDE NIC PSAT.PISOU TAM ZE SE TO DA PRESKOCIT

onenick
hodnocení

UZ JE TO DOBRY.JAK SEM SOUPNUL PB TAK SE MI POVOLIL KABEL OD KLAVESNICE

onenick
hodnocení

HELE NEFAKA TO PORAD CERNA OBRAZOUKA.ONO BY STACILO JEN ZMENIT ROZLSENI ALE NEVIM JAK

raduz*

Zmente rozliseni ve stavu nouze - pravy klik kdkeoliv na plose - vlastnosti - zalozka nastaveni a zmensete si rozliseni

doplněno 05.08.10 09:55:

Pripadne misto stavu nouze zkuste vybrat - rezim VGA

onenick
hodnocení

JENZE HELE JO DAM F8 A MAM 3 MOZNOSTI NAKY CD A HDD A AT DAM COKOLIV,PORAD BERNA OBRAZOVKA

raduz*

CD nebo HD? To jste v boot tabulce, ne? ale klavesa F8 je spravne

onenick
hodnocení

NO ME NEZ NABEHNE LOGO TAK TO MACKAM A PAK MAM TOHLE NA VYBER

onenick
hodnocení

SEM V NOUZOUEM ALE ROZLISENI ZMENIT NEJDE

raduz*

pouzijte misto nouzoveho rezimu, rezim VGA, tam by to melo jit zmenit

doplněno 05.08.10 10:23:

A pokud to nepujde, tak z nouzoveho rezimu odinstalujte ovladace ke graficke karte. Pc najede v default nastaveni a zacne si hledat a instalovat ovladace znovu

onenick
hodnocení

uz mi to jde dal sem ten rezim VGA dal zpet moje rozliseni 1680x1050 ale bojim se ze kdyz dam restart pc a dam normalni rezim ze bude porad cerna obrazovka

raduz*

no zkuste to a uvidite... pripadne se pak ridte doplnenim me odpovedi vyse

onenick
hodnocení

jooo uz to funguje.. obrazovka i zvuk dekuju moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]