Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stíny u ikon a textů

Od: lychee* odpovědí: 7 změna:

Pěkný den všem..

nějakým mně neznámým způsobem se mi od rána u ikon objevily jakoby šmouhy a začíná to i u textů..i po levé straně na monitoru mám tmavší pruh, špatně se to popisuje..

Mám panikařit a zálohovat?

Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Dejte sem screenshot obrazovky a obrazovku vyfoťte například digitálním fotoaparátem HLAVNĚ BEZ BLESKU.

lychee*
hodnocení

snad to bude stačit. A stihnu to :) Myslím, že se to od minuty horší. A potřebuju na něm dělat..*zed*

Stíny u ikon a textů
bena*

Myslím, že to vypadá na špatný kabel vedoucí z grafické karty počítače do monitoru. Zkuste s kabelem trošku kroutit nebo nejlépe kupte nový.

Na špatný monitor snad nevypadá. S tímto problémem jsem se setkal několikrát a vždy to bylo špatným kabelem.

lychee*
hodnocení

*hej**hej**hej*šmankote Vy jste zlatíčko, já měla vážně jen uvolněný kabel :)

Ucttivé díky, ať se Vám to brzy vrátí!

bena*
04.08.10 09:48

Děkuji :)

sondaw*

Bena, máš bod a uznání i ode mne, tady je vidět, jak málo někdy stačí a je po problému*palec*

pepane*

*hej*Pro příště než se budu ptát,proč něco nejde, překontroluji všechny kablíky.:D

Dobrý bena*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]