Nevim nevim, ale být tebou tak na to dlabu...jsou prográmky které ti download řadí do pořadí a automaticky stahování pouští (teď mi to jméno vypadlo ) a nebo je i jinej způsob jak to vochcat ale to bych tu raději nerozebíral
Další věci je že pokud jde o tvé ukládání tak existují i alternativy- třeba edisk.cz
styx*
hmmm o těch downlod prográmcích sem už slyšel,ale žádnej jsem zatim nesehnal. byl bych vděčnej za nějakej tip. jinak vim ještě o těch co zamaskují tvojí IP ale většinu z nich to zná a nefunguje to.
Že jsi to ty: abclinuxu.cz/... je to sice link věnovany linuxu ale dočteš se to tam, nicméně od června prý nefungují páč něco na rapidshare změnili- to tam je taky napsáno
jaromir83*
Taky bych se ohledně Rapidshare chtěl na něco zeptat. Píše mi to You have reached the download-limit for free-users. Want to download more? Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 53 minutes) ale ať čekám jak čekám, nic se neděje (myslim jako po těch 53 minutách). A žádnýho speciálního odkazu, jako že bych tam čekal jsem si nevšimnul. Tady by asi pomohlo nejlíp to maskování IP o kterým jste se zmiňovali, ne?
jaromir83*
Nebo tam jednoduše už ten soubor není ke stažení, to je asi nejpravděpodobnější...
Tak zkus po tý době znova klepnout na ten odkaz stažený a místo odpočítávání by se měl začít stahovat-takže nečekej až to doběhne ale znova musíš klepnout na download (ta tabulka před tim než to odpočítává).
Mimochodem limit je cca 70 minut se mi zdá. Další věcí je že pokud máš sdílenou IP (nemáš prostě sám pro sebe) tak někdo ti to po tom limitu zacne stahovat za tebe, přúpadně mu to z fronty začne stahovat dříve než to zkusíš ty
tady je návod jak za měsíc dostanete rapidhsare account. takze: 1) udelat si registreci na kód: kód: ‹ Vybrat vše › Kód: paypal.com/... - (sign up now), pote si vyberete personal ucet a vyplnite vsechno info co to po vas bude chtit (pro mene zdatne v anglictine... slovo OPTIONAL znamena DOBROVOLNY) - az dojdete k tomu s kreditkou, date cancel a pote si vyzvednete aktivacni email co vam prisel 2) kliknete na odkaz kód: kód: ‹ Vybrat vše › Kód: adbux.org/... - tady si date taky registraci - az budete mit registraci hotovou, prihlasite se a v polozce SURF ADS klikate na okazy, ale pozor v zadnem pripade nemejte rozjete dva najednou nebo vam to nic neda, takze staci kliknou na prvni, vyckat az se cas ktery se zobrazi odpocte a objevi se dolar, pote dalsi odkaz atd atd no a princip vlastne spociva v tom ze kliknete na odkaz, pockate tu pulminutu co to dycki ukaze a dete dal, za kazdy zobrazeny odkaz dostavate 0,01 dolaru, denne muzete zobrazit +- 10 odkazu ((((nekdy se behem dne pridavaji dalsi a kazdy de jen jednou za 24 hodin)) no a nejlepsi na tom je ze kdyz si sezenete sponzora (to co delam ted ja ) tak dkyz on klikne na odkaz tak dostane 0,01 dolaru i on ale i VY takze priklad: sezenete si 10 sponzoru kteri budou poctive klikat, to znamena ze pri prumernych 10 odkazech denne kazdy dostane 0,1 dolaru dohromady, coz uplne za vsechny dela 1 dolat plus vasich vlastnorucne vydelanych 0,1 to dava denne 1,1 dolaru = 30 dolaru mesicne kdyz klikaji vsichni poctive, a jelikoz premium na rapid stoji 7euro (10 dolaru) tak vam jeste zbyde i na ostatni veci co se kupujou pres paypal (travian atd) preju prijemnou zabavu... kdyztak icq 471618433 Kdyby něco tak napište...Jinak prosím klikněte na ten odkaz v bodě 2) a zaregistruj te se,abyste byli moji sponzoři(má přezdívka filipp-nebo když kliknete na odkaz v bodě 2 tak to vyplní automaticky) ...Nic vám to neubere ani nepřidá...A na té stránce v bodě 2) musíte dát při registraci do toho PayPal e-mail ten mail,který jste zadali na paypal.com Věřte mi,je to vyzkoušené...Už mám dost peněz a brzo budu mít premium...Tak se nebojte a npište klidně na ICQ! : 471618433
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.